17.11.2021

Kuntoutusinstituutin avoimissa ovissa kurkistettiin kuntoutuksen tulevaisuuteen

Järjestimme tiistaina 16.11. Kuntoutusinstituutin avoimet ovet JAMKilaisille sekä muutamille sopimuskumppaneillemme. Iltapäivän aikana esiteltiin kattavasti Kuntoutusinstituutin toimintaa ja keskusteltiin kuntoutuksen tulevaisuudesta.

Iltapäivän kantavana teemana oli kuntoutuksen tulevaisuus: Miten eri teknologioiden käyttö koetaan kuntoutuksessa ja millaisia kokemuksia niiden hyödyntämisestä jo löytyy? Myös keskustelevan tekoälyn eli chatbottien sekä robotiikan mahdollisuudet herättivät paljon uteliaisuutta.

Uudessa oppimis-, tutkimus- ja kehittämisympäristö RehaLabissamme vieraat pääsivät kokeilemaan monenlaista kuntoutusteknologiaa mm. pelillisillä RehabWallilla ja Mototiles-liikuntalaatoilla. Esittelyssä oli myös erilaisia ohjelmistoja, kuten esim. Housing Enabler -ympäristönarviointi- ja Ralla-leikinarviointiohjelmisto.

Iron Hand ja eksoskeletonit tutustuttivat vieraat kuntoutusrobotiikan maailmaan ja sen kehittyviin mahdollisuuksiin. Koulutus- ja projektitorilla kokoonnuttiin keskustelemaan koulutusmahdollisuuksista sekä vireästä TKI-toiminnastamme ja sen tuloksista.

Tapahtuma tarjosi oivan mahdollisuuden uusiin ja innostaviin yhteistyömahdollisuuksiin.

Järjestämme 18.1.2022 klo 13-16 vastaavan tapahtuman, joka on tarkoitettu pääosin kumppaneillemme sekä muille yhteistyötahoillemme. Lue lisää tapahtumasta JAMK tapahtumasivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu 18.1. avoimiin oviin

Tutustu RehaLabiimme

Jaa

Takaisin