Vuosina 2015–2019 valmensimme ja sparrasimme eri puolella Suomea toimivien Ohjaamojen verkostoa TESSU – Tehdään yhdessä ohjausta -projektissa. Millaiset asiat olivat tuolloin pinnalla ja mitä kaikkea TESSU-projektissa tapahtui myös valtakunnallisten kumppaneiden kanssa? Kurkista menneisiin vuosiin tässä blogikoosteessa, jossa on muutama poiminta kehittämistyöstä. Huomaat ehkä, kuinka moni asia on vuosien mittaan mennyt hienosti eteenpäin! 

Kuulumisia ja tarinoita Ohjaamoista

"Ohjaamoiden palvelutarjottimella on monenlaisia palveluja, eikä ole ihme, että niiden kehittämiseen tarjotaan tukea monesta eri suunnasta. TESSU-valmennuksen tavoitteena on edistää monialaista yhteistyötä. Oli mukava huomata, miten hyvin Ohjaamot olivat alkaneet hitsautua yhteen. Hyvän yhteishengen myötä Ohjaamon väki on alkanut puhua ”meidän” asiakkaista."

Lue lisää

"Diskussioner om arbetslösa ungdomar, stödåtgärder och nätverkande var på agendan när Navigatorn Österbotten bjöd in samarbetsparter och utvecklingsprojektet TESSU till ett seminarium i Härmä. Målet var att samla kunskap och bygga nätverk för att gynna navigatorverksamheten."

Lue lisää

TESSU mukana verkostossa

"TESSU on ollut mukana valtakunnallisissa Ohjaamo-verkoston tapahtumissa ja järjestänyt kohtaamisia myös Ohjaamojen tukihankkeiden ja TESSUn yhteistyökumppaneiden kanssa. Keskustelut monialaisesta työstä, Ohjaamojen tukemisesta ja toiminnan koordinoinnista ovat läpäisseet kaikkia kohtaamisia."

Lue lisää