Kemusote-projektissa kehitämme sotehy-alan yrittäjyydestä kiinnostuneiden tai jo yrittäjänä toimivien yrittäjäosaamista ja muutoskyvykkyyttä. Sotehy-ammattilaisille tarjotaan näitä osaamisia kasvattava ilmainen työapajasarja neljä kertaa projektin aikana.

Tietoa ja innostusta KEMUSOTE-työpajoista

Kiinnostaako sinua yrittäjämäinen työskentely sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla, haluatko kokeilla kevytyrittäjyyttä tai useampien ansaintalähteiden yhdistämistä? Tule mukaan KEMUSOTE-projektin ilmaisiin työpajoihin.

Työpajoissa käsittelemme yhdessä aina jotakin tiettyä yrittäjyyteen liittyvää teemaa. Kyseessä ei ole yrittäjyyskurssi, mutta työpajoissa on mahdollisuus oppia yrittämisestä ja herätä oman toiminnan kehittämiseen. Jokaisen osallistujan tulokulma sote-palvelujen tarjoamiseen on omanlaisensa ja näkemysten jakaminen toisten kanssa avaa uusia näköaloja. 

Työpajasarjaan liittyy työkirja, jonka saat tilattua maksutta kotiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Työkirjasta on olemassa myös sähköinen versio.

Työpajasarja järjestetään projektin aikana neljä kertaa eli mukaan mahtuu kyllä. Kerrothan tästä mahdollisuudesta omissa verkostoissasi!

Kevään 2022 työpajoihin voi nyt ilmoittautua

Kevään työpajat pidetään seuraavina päivinä klo 14.00 - 18.00

20.1.2022 Työpaja 1 | Toimintaympäristön muutos

2.2.2022 Työpaja 2 | Oman osaamisen kehittäminen

23.2.2022 Työpaja 3 | Palvelujen kehittäminen

16.3.2022 Työpaja 4 | Asiakkuudet ja markkinointi

6.4.2022 Työpaja 5 | Myynti ja kannattavuus

4.5.2022 Työpaja 6 | Oman työn johtaminen

23.5.2022 Työpaja 7 | Verkostojen hyödyntäminen

Tule mukaan! Hanki linkkisi kevään 2022 KEMUSOTE-työpajoihin Ilmoittaudu tästä

Liity ryhmään ja verkostoidu

Koska työpajoissa on vain rajallinen aika keskustelulle, perustimme työpajoihin osallistuville Linkedin-ryhmän jutun jatkamiseen työpajojen välissä ja jälkeen. Liity mukaan ryhmään jakamaan vertaistukea ja verkostoitumaan.

Yrittäjyyskasvatuksen ja -osaamisen kehittämistä

Jari Karjalainen ja Anu Raulo esittelivät Yrittäjyyskasvatuspäivillä 29.9.2021 KEMUSOTE-projektissa tehtyä työkirjaa ja työpajasarjan toteutusta esimerkkinä käytännöllisestä kehittämistyöstä.

Tutustu esitysmateriaaliin (pdf)