Kemusote-projektissa kehitämme sotehy-alan yrittäjyydestä kiinnostuneiden tai jo yrittäjänä toimivien yrittäjäosaamista ja muutoskyvykkyyttä. Sotehy-ammattilaisille tarjotaan näitä osaamisia kasvattava ilmainen työapajasarja neljä kertaa projektin aikana.

Tietoa ja innostusta KEMUSOTE-työpajoista

Kiinnostaako sinua yrittäjämäinen työskentely sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla, haluatko kokeilla kevytyrittäjyyttä tai useampien ansaintalähteiden yhdistämistä? Tule mukaan KEMUSOTE-projektin ilmaisiin työpajoihin.

Työpajoissa käsittelemme yhdessä aina jotakin tiettyä yrittäjyyteen liittyvää teemaa. Kyseessä ei ole yrittäjyyskurssi, mutta työpajoissa on mahdollisuus oppia yrittämisestä ja herätä oman toiminnan kehittämiseen. Jokaisen osallistujan tulokulma sote-palvelujen tarjoamiseen on omanlaisensa ja näkemysten jakaminen toisten kanssa avaa uusia näköaloja. 

Työpajasarjaan liittyy työkirja, jonka saat tilattua maksutta kotiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Työkirjasta on olemassa myös sähköinen versio.

Työpajasarja järjestetään projektin aikana neljä kertaa eli mukaan mahtuu kyllä. Kerrothan tästä mahdollisuudesta omissa verkostoissasi!

Syksyn 2021 työpajoihin voi nyt ilmoittautua

Syksyn työpajat pidetään tuttuun tapaan keskiviikkoisin klo 14.00 - 18.00

25.8.2021 Työpaja 1 | Toimintaympäristön muutos

8.9.2021 Työpaja 2 | Oman osaamisen kehittäminen

22.9.2021 Työpaja 3 | Palvelujen kehittäminen

6.10.2021 Työpaja 4 | Asiakkuudet ja markkinointi

3.11.2021 Työpaja 5 | Myynti ja kannattavuus

24.11.2021 Työpaja 6 | Oman työn johtaminen

15.12.2021 Työpaja 7 | Verkostojen hyödyntäminen

Kerro kaverille

Avaa tästä syksyn työpajasarjan esite

teaser_Photo by Toa Heftiba on Unsplash_1.png

#kokemusliiketoiminnaksi

#uskallayrittää

Tule mukaan! Hanki linkkisi syksyn 2021 KEMUSOTE-työpajoihin Ilmoittaudu tästä

Liity ryhmään ja verkostoidu

Koska työpajoissa on vain rajallinen aika keskustelulle, perustimme työpajoihin osallistuville Linkedin-ryhmän jutun jatkamiseen työpajojen välissä ja jälkeen. Liity mukaan ryhmään jakamaan vertaistukea ja verkostoitumaan.