Robotics by JAMK on kumppanisi robotiikan hyödyntämisessä ja kehittämisessä sekä sen vaikutuksien arvioinnissa. Robotti tekee, sinä osaat, me tarjoamme monialaisesti asiantuntijamme käyttöönne!

Hyvinvointialalla kehitetään ja tuotetaan robotiikkaan, tekoälyyn ja terveysteknologiaan liittyviä asiantuntija-, testaus- ja tuotekehityspalveluita yrityksille ja organisaatioille sekä tarjotaan otolliset olosuhteet robottiteknologian ja sen hyvinvointivaikutusten testaamiseen tasokkaassa sosiaali- ja terveysalan laboratorio- ja simulaatioympäristössä. 

Automaatio ja robotiikka ovat vahvasti esillä myös sosiaali- ja terveysalan koulutuksessa. Opintosuunnitelmiin on sisällytetty tulevaisuuden tarpeita kattavasti palvelevia teknologiaopintoja mukaan lukien terveysteknologia, robotiikka, virtuaalitodellisuus ja tekoäly.  

JAMKin hyvinvointiyksikössä robotiikka ja tekoäly nähdään luontevana osana tulevaisuuden terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämistä ja edistämistä. Tämä ilmentyy robotiikan ja tekoälyn vahvalla läsnäololla niin koulutuksessa kuin TKI-toiminnassa.  Robotiikan mahdollisuuksia lähestytään laaja-alaisesti erityisesti sen tarjoamien hyvinvointi- ja terveysvaikutusten kautta. 

 

Osaamisalueet

Hyvinvointivaikutukset

Teaser_ROR_320x180.png

Robotiikkaa käyttöön otettaessa ja hyödynnettäessä on hyvä huomioida myös sen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen esimerkiksi työyhteisön osalta. Tarjoamme osaamisemme ja välineet robotiikan vaikutusten arvioimiseen.

Hyvinvointirobotiikka

Teaser_RTT_320x180.png

Hyvinvointirobotiikka muuttaa sote-alaa. Tarjoamme erilaisia hyvinvointialaa palvelevia robotiikkaratkaisuja. Esimerkiksi etäläsnäolorobotiikka, erilaiset koulutusrobotit ja simulaatiot.

Exoskeletonit

Teaser_RC_320x180.png

Mahdollistamme työn ja työtehtävien uudistamisen henkilötasolta lähtien. Tarjoamme kevyitä ratkaisuja, joilla vastataan yritysten tarpeeseen lisätä tuottavuutta sekä edistää työhyvinvointia ja työssäjaksamista.

 

Yhteystiedot

Norvapalo Kare

Norvapalo Kare

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405196091
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Kilpailuetua ja osaamista TKI (tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan) ja palveluliiketoiminnan avulla.
Tutkinnot:
KTT, LitM
Pekkola Toni

Pekkola Toni

Projektiasiantuntija, Project Specialist
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358503382260
Näytä lisää
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla