Ota yhteyttä

Kaikissa hankkeeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä projektipäälliköihin.

Jaana Paltamaa

INPRO-hankkeen projektipäällikkö, JAMK
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Hyvinvointiyksikkö
jaana.paltamaa@jamk.fi
+358 50 536 5459

Dosentti, TtT ja fysioterapeutti, työskentelee JAMKissa vanhempana tutkijana. INPRO-hankkeen työpakettien 3 ja 5 johtaja. 

Jaanalla on pitkä kokemus soveltavasta tutkimuksesta ja työelämäkumppanien kanssa tehdystä kehittämistyöstä. Hän on erityisesti perehtynyt toimintakykyyn ja WHO:n ICF-luokituksen kouluttamiseen ja soveltamiseen. 

Elina Kuohuva-Ikonen

INPRO-hankkeen projektipäällikkö, Coronaria
Toimintaterapeutti YAMK
Coronaria
elina.kuohuva-ikonen@coronaria.fi
+358 40 593 1892

Elinalla on pitkä ja monipuolinen kokemus moniammatillisesta työskentelystä kuntoutuksen eri sektoreilta, niin kunnalliselta kuin yksityiseltä sektorilta, joissa erityisesti osaamista on kertynyt kuntoutuksen suunnittelusta ja moniammatillisesta arviointityöstä. Ylemmän amk-tutkinnon hän on suorittanut JAMK:n monialaisen kuntoutuksen tutkinto-ohjelmasta, jossa hän työsti opinnäytetyön ICF:n hyödyntämisestä moniammatillisessa arviointityössä. 

---

Team JAMK

Jaana Ritsilä

TtMtoimintaterapeutti 

Työskentelee JAMKissa toimintaterapian lehtorina ja tutkintovastaavana. Pitkä työkokemus moniammatillisen koulutuksen kehittäjänä. Erityisosaaminen toimintaterapiassa: lasten ja nuorten toimintaterapia, esteettömyys.

Pirkko Ratinen

TtM, Esh, Nurs (eRN), opintojen ohjaaja, lehtori JAMK hoitotyö.

Ydinosaamista on perioperativinen hoitotyö, kivunhoito ja näyttöön perustuva hoitotyö. Opiskelijoiden tutorointi ja opinnäytetöiden ohjaaminen kuuluvat vahvasti Pirkon työnkuvaan.

 imageop30s.png

TtM, Anu Myllyharju-Puikkonen

Fysioterapeutti

Työskentelee JAMK:ssa  lehtorina sekä opetuksessa että TKI-hankkeissa. Erityisosaamista toimintakyvystä ja ICF-luokituksesta sekä moniammatillisuudesta.

Team Coronaria

Laura Mutanen

Psykofyysinen fysioterapeutti, työskentelee Coronarialla fysioterapeuttina ja INPRO-hankkeen projektityöntekijänä. Hänen vastuullaan on työpaketit 4 ja 7. 

Lauralla on pitkä kokemus fysioterapeuttina moniammatillisesta kuntoutustyöstä eri sektoreilta; erikoissairaanhoidosta, kuntoutuslaitoksista ja yksityisistä kuntoutusyrityksistä. Hän on Suomen lisäksi työskennellyt myös Ruotsissa, Teneriffalla ja ollut opintovaihdossa Ugandassa. Psykofyysisen fysioterapian erikoistumisopinnot hän on suorittanut kansainvälisessä opiskeluryhmässä Norjassa.