Sote-uudistuksen verkkosivusto on avattu

 

Soteuudistus.fi kokoaa sote-uudistukseen liittyvän tiedon yhteen paikkaan. Sivustolla esitellään uudistuksen kokonaisuutta ja sen etenemistä. Hyvää yhdessä -hanke seuraa sivustoa aktiivisesti ja välittää sote-uudistuksen tuoreimmat uutiset omien verkkosivujensa ja Facebook-sivujensa kautta!

Sote-uudistuksen etenemistä pääset seuraamaan täältä: www.soteuudistus.fi 

 

**************************************************************************

Digiklinikka Muuramen kunnantalon Kammi -kokoushuoneessa ti 4.2.2020 klo 17-19

Tilaisuuden järjestää Hyvää yhdessä -hanke ja Digisti kylässä -hanke.

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/B30B0FBD640DBED5 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mistä aiheesta haluat kuulla lisää tai missä digiasiassa tarvitset apua niin rakennamme illan ohjelman toiveiden pohjalta. Asiantuntijamme Tuukka Kivioja osaa auttaa myös älylaitteiden sekä useimpien sähköisten järjestelmien ja ohjelmien kanssa vastaantulleissa ongelmissa. Ota oma tietokone, tabletti tai älypuhelin mukaan!

********************************************************

Sote-alan ammattilainen - näkemystäsi kaivataan!

"Kokonaislääkityksen hallintaa varten on jo pitkään valmisteltu kansallista lääkityslistaa osaksi valtakunnallisia tietojärjestelmäpalveluita eli Kantaa. Kansallisen lääkityslistan kehittämiseen kaivataan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden näkemyksiä."

Kokonaisen tiedotteen pääset lukemaan Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) verkkosivuilta tämän linkin kautta. Tiedotteesta löytyy myös linkki sähköiseen kyselyyn, johon on vastausaikaa 21.1.2020 saakka.

 

******************************************************

Ilmaisia myynti ja markkinointi webinaareja yrittäjille

MyyntiTreenit -hanke tarjoaa ilmaisia webinaareja pienyrittäjille syksyllä 2019 ja niiden aiheet sopivat loistavasti myös sotehy-alan pienyrityksille! 

Webinaarit löytyvät verkkosivuilta www.myyntitreenit.fi ja voit katsoa ne myös tallenteina varsinaisen esitysajankohdan jälkeen. 

Tähän mennessä ilmestyneet Redesan Oy:n tuottamat webinaarit (linkit tallenteisiin):

 

Pienyrittäjän MyyntiTreenit -hankkeen tavoitteena on aktivoida yksin- ja mikroyrittäjiä vahvistamaan osaamistaan myynnissä, somen hyödyntämisessä, verkostoitumisessa, työssä jaksamisessa ja itsensä johtamisessa. Hankkeen toteuttajana on Suomen yrittäjä-opisto ja webinaarien asiantuntijana toimii Redesan Oy:n Sanna Jylänki. Kannattaa liittyä mukaan MyyntiTreenien Facebook -ryhmään niin näet kaikki tarjolla olevat webinaarit ja saat tiedon tulevista! 

MyyntiTreenit Facebookissa https://www.facebook.com/groups/myyntitreenit/

 

******************************************************

Ajankohtaista sote-uudistuksesta

”Sote-uudistuksessa kuunnellaan tarkasti ihmisten tarpeita. Hoitotakuuta tiukennetaan ja jatkossa ihminen pääsee viikossa tarvitsemaansa hoitoon. Nyt panostetaan peruspalveluihin ja painotusta siirretään ennaltaehkäisevään työhön. Myös sote-ammattilaisten kesken tarvitaan vahvaa yhteistyötä, jotta asiakkaan tilanne voidaan arvioida kokonaisuutena.”

Uutisen kokonaisuudessaan pääset lukemaan STM:n sivuilta tämän linkin kautta!

 

******************************************************

Palveluseteleiden käyttö lähtenyt liikkeelle hitaasti Suomessa

"Useimmat Suomen kunnat ovat ottaneet palvelusetelin käyttöön. Erilaisia palveluseteleitä on jo useita satoja. Vaikka kansalaisista 2/3 tietää mikä palveluseteli on, niin silti vain harvat ovat sitä käyttäneet. Kuntapäättäjät ovat se päätöksentekijäjoukko, jotka voivat korjata tilanteen."

Tiedote on luettavissa kokonaisuudessaan Hyvinvointiala HALI ry:n verkkosivuilla tämän linkin kautta!

 

******************************************************

DigiSoteuttamo 30.10.2019 klo 15-18 Jyväskylässä

Tapahtuman ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

ELY:n hallinnoiman DigiSilta -hankkeen kautta sotehy-alan toimijoilla on mahdollisuus saada digineuvontaa ja -koulutusta ILMAISEKSI.

Aloitustilaisuus, DigiSoteuttamo, ke 30.10.2019 klo 15-18 JAMK:n auditoriossa (Piippukatu 2).

Tästä linkistä löydät tapahtuman ohjelman ja linkin ilmoittautumiseen!