Tapahtumavinkkejä

Tulevat tapahtumat:

HOKSAUTUS-projektin virtuaaliset aamukahvit Zoomissa ke 26.5.2021 klo 8.30–9.15

Rekrytointiyritys yrityksen kumppanina työvoiman etsinnässä

Onko yritykselläsi tarpeita kansainvälisille osaajille?
Onko sinulla kynnys lähteä etsimään kansainvälistä osaajaa?

HOKSAUTUS-projektissa järjestetään ke 26.5. klo 8.30–9.15 virtuaaliset aamukahvit.

Kuulet rekrytointiyrityksen puheenvuoron, millä tavalla he voivat olla kumppanina löytämässä yrityksellesi kansainvälistä osaajaa. Tempro Oy:n Mika Palmio ja Tomi Halonen tulevat kertomaan mietteitään aiheesta.

Ilmoittaudu tästä mukaan! Saat Zoom-linkin ilmoittautumisen vahvistusviestin mukana.

Menneet tapahtumat:

Ajankohtaisia vinkkejä

Avuksi Kansainvälisen rekrytoinnin opas

Yrittäjät! Onko sinulla harkinnassa kansainvälinen rekrytointi, mutta et tiedä, mistä lähteä liikeelle? Kokka Kohti Suomea -hankkeen kokoamassa Kansainvälisen rekrytoinnin oppaassa seurataan kansainvälisen rekrytoinnin eri vaiheita ja esitellään sitä tukevia julkisia ja yksityisiä palveluja. Opas on vapaasti ladattavissa Business Finlandin sivuilla.

>> Lataa Kansainvälisen rekrytoinnin opas

Kartoita yrityksesi valmiuksia kansainvälisten osaajien rekrytointiin Talent Boost -mittarilla

Oletko jo harkinnut kansainvälisten osaajien rekrytointia? Käy kartoittamassa yrityksesi tai organisaatiosi valmiuksia kansainvälisten osaajien rekrytointiin ja monikulttuurisen työyhteisön johtamiseen Talent Boost- mittarilla! Business Finlandin ja Helsingin kauppakamarin laatimalla mittaristolla voit tarkistella valmiuttasi ja kehittämisalueita kansainvälisen henkilöstön osaamisen hyödyntämisessä. Testin täyttäminen vie n. 10min ja on suunnattu erityisesti esimies-, HR- ja johtotehtävissä toimiville henkilöille.

>> Tee testi Talent Boost -mittarilla

Lukuvinkki: Kansainvälinen työyhteisö parantaa yritysten kilpailukykyä

Joko olet lukenut Tanja Oksan loistavan kirjoituksen "Kansainvälinen työyhteisö parantaa yritysten kilpailukykyä"? Tanja kertoo Business Jyväskylän sivuilla mm. miksi kansainvälisiin osaajiin satsaaminen kannattaa, millaisia osaajia Jyväskylästä jo löytyy ja miten rekrytoinnissa pääsee vauhtiin. Jutun lopussa on linkkejä, joista saat lisää vinkkejä. Suosittelemme!

>> Lue artikkeli Business Jyväskylän sivuilta

Liity työnantajaraatiin ja kehitä Maahanmuuttoviraston toimintaa! 

Työnantajaraadin avulla Maahanmuuttovirasto haluaa saada työnantajilta tietoa,  mitkä Maahanmuuttoviraston palvelut koetaan toimivina, ja mitä voidaan vielä parantaa tai tuottaa kehittämisideoita yhdessä sekä tiedottaa toiminnasta.

>> Lue lisää ja liity raatiin tästä linkistä (migri.fi).

Yritysten terveiset

Metallialan osaajaksi Saarijärvelle!

Osaajien tarvetta KeskiSuomessa on monenlaista. Tässä esimerkki Saarijärveltä. Katso video ja lue lisää aiheesta täältä.

Voit katsoa videon myös täältä »