Päivi Könönen

Päivi Könönen

Päivi Könönen toimii asiantuntijana projektissa. Päivi kartoittaa erilaisia digitaalisen markkinoinnin oppimisen ja opetuksen toimintamalleja, niihin liittyviä haasteita ja parhaita käytänteitä niin kotimaassa kuin kansainvälisessäkin korkeakoulukentässä ja yrityskentässä tunnistettuja digimarkkinoinnin keskeisimpiä osaamistarpeita. Hän on kehittämässä tutkimustiedon pohjalta uutta digitaalisen markkinoinnin oppimisen konseptia, joka perustuu eri korkeakoulujen parhaimpiin käytänteisiin, pk-yritysten tarpeisiin ja niiden yhdistämiseen yhden koulutusalustakonseptin alle. Hän on myös mukana hankkeessa tehtävissä innovatiivisissa digitaalisen markkinoinnin opetuksen pilotoinneissa. Päivi kouluttaa myyntiä ja digitaalista markkinointia JAMKilla ja hänellä on vahvaa käytännön markkinoinnin osaamista niin Suomesta kuin kansainvälisiltä kentiltäkin.

Päivi Könönen, lehtori
paivi.kononen@jamk.fi
+358 50 381 0488
Liiketoiminta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
>> LinkedIn

Nina Välimäki

Nina Välimäki

Olen toinen FUDIX-hankkeen alkuunpanijoista ja mukana projektissa asiantuntijana. Pitkän uran jälkeen markkinoinnin johtamisen, viestinnän ja markkinointitutkimuksen parissa, siirryin kymmenen vuotta sitten Jyväskylän ammattikorkeakouluun, jossa koulutan brändin johtamista, asiakasymmärrystä sekä kehittämis- ja tutkimustoimintaa. Olen työssäni nähnyt digitaalisen transformaation voimallisuuden ja kuinka se on muokannut markkinoinnin työtehtäviä, työkaluja ja osaamisvaateita. Edellinen on asettanut erityisiä haasteita opetukseen ja odotan innostuneena sellaisen digitaalisen markkinoinnin oppimisympäristön rakentamista yhteistyössä opiskelijoiden, oppilaitosten sekä yritysten kanssa, joka mahdollistaa oppimisen uudella tavalla tässä haastavassa digitaalisen markkinoinnin kentässä.

Nina Välimäki, lehtori
nina.valimaki@jamk.fi
+358 40 065 0781
Liiketoiminta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
>> LinkedIn

Heidi Neuvonen

Heidi Neuvonen

Toimin FUDIX-projektissa asiantuntijana. Odotan kovasti, että pääsen jakamaan ja hyödyntämään kokemustani ja osaamistani, jota on vuosien varrella kertynyt sekä liike-elämässä, tohtoritutkinnosta, akateemisista julkaisuista sekä aiemmista digitaalisen markkinoinnin hankkeista. Olen keskittynyt opetus- ja tutkimustoiminnassani korkean teknologian ja pk-yritysten markkinointiin, erityisesti brändin johtamiseen. Odotan myös kovasti uuden oppimista ja kehittämistä yhdessä opiskelijoiden ja yritysten kanssa. Olkoon mottoni tässä hankkeessa: ”Ingenium munus, discere gaudium!”

Heidi Neuvonen, lehtori
heidi.neuvonen@jamk.fi
+358 50 436 7510
Liiketoiminta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
>> LinkedIn

Osmo Laitila

Osmo Laitila

Olen mukana FUDIX-projektissa asiantuntijan roolissa tutkimassa ja löytämässä uusia digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan opetusratkaisuja. Projektissa työni keskittyy tutkimuksellisen toiminnan tukemiseen, viimeaikaisen digitaalisen liiketoiminnan tietämyksen ja ymmärryksen kartoittamiseen sekä uusien teknologioiden hyödyntämisen mahdollisuuksiin tulevaisuuden digimaailmassa. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa osaamiseni keskittyy urheilun ja liikunnan liiketoiminnan ja markkinoinnin suuntaan, jossa mm. tarinankerronta, faniuden tunnistaminen ja digitaalisten tapahtumakokemusten merkitys on kasvavassa roolissa.

Osmo Laitila, lehtori
osmo.laitila@jamk.fi
+358 40 826 8441
Liiketoiminta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
>> LinkedIn

Maria Pecoraro

Maria Pecoraro

FUDIX-projektin utelias projektipäällikkö, joka innostuu aina uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä. Maria pitää FUDIXin lankoja käsissään, ja huolehtii digitaalisen markkinoinnin oppimismenetelmien innovointiin keskittyvän projektin sujuvasta etenemisestä. Maria on viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, joka hanskaa tarvittaessa myös tutkimuksen teon.

Maria Pecoraro, projektipäällikkö
maria.pecoraro@jamk.fi
+ 358 50 574 8915
Liiketoiminta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
>> LinkedIn

Venla Saarelainen

Venla Saarelainen

FUDIXin projektisihteeri, joka työllään mahdollistaa sen, että muu projektiryhmä voi keskittyä oleelliseen eli projektin laadukkaaseen sisältöön ja läpivientiin. Venla vastaa erityisesti projektin taloudesta ja tietojen ylläpitämisestä. Venla on uunituore projektilaskennan asiantuntija, joka on erityisen kiinnostunut itsensä johtamisesta ja jatkuvasta kehittymisestä.

Venla Saarelainen, projektisihteeri
venla.saarelainen@jamk.fi
+358 50 598 8915
Liiketoiminta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
>> LinkedIn

Toni Laajalahti

Toni Laajalahti

Toni Laajalahti, viestintäsuunnittelija
Toni.laajalahti@jamk.fi
+358 40 551 4503
Liiketoiminta, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
>> LinkedIn

Rahoittajalogot EU ESR, Vipuvoimaa EU:lta ja JAMK