digivireä_logo2.pngdvv_digitukiverkosto_leima_rgb_0.jpgmaaseuturahasto_logo_167x100px.png

Tervetuloa mukaan kehittämään maakunnallista digitukea! 

Me kaikki tarvitsemme digitukea jossain vaiheessa elämäämme ja monille digituki on tavalla tai toisella mukana arjessa päivittäin. Digitaidot ja digituen kehittäminen on meidän kaikkien yhteinen asia, ja näihin liittyvät teemat ovat tällä hetkellä ehkä ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin. Nykyään voidaan ajatella, että digitaidot ovat kansalaistaito ihan samalla tavalla kuin luku- ja kirjoitustaitokin. Hyvät digitaidot edistävät tasa-arvoa ja osallisuutta ja lisäävät ihmisten hyvinvointia. 

Digivireä Keski-Suomi -hankkeessa valmennamme ja tuemme maakunnassa toimivia vapaaehtoisia digivertaisia, kehitämme digitukijoiden verkostoa ja järjestämme digitaitoihin ja sähköisiin palveluihin liittyviä tietoiskuja ja infotilaisuuksia. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan! 

Digivireä Keski-Suomi -hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, ja sitä toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän kesäyliopistoyhdistys yhteistyössä eri paikallistoimijoiden kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.1.2021-31.12.2022.