BioPaavon webinaareissa ja seminaareissa tuodaan laajalle yleisölle tiedoksi uutta biotalousalaa koskevaa tutkimustietoa (mm. teknologia, robotiikka, digitalisaatio), jaetaan hyviä käytänteitä niin kotimaasta kuin ulkomailta ja kerrotaan alaa ja toimintaympäristöä koskevista muutoksista. Toteutamme tapahtumia kontakti-, verkko- ja hybriditoteutuksina. Tapahtumatyypistä riippumatta toteutukset järjestetään vuorovaikutteisesti.

BioPaavo tulee lanseeraamaan yhdessä JAMK Biotalousinstituutin kanssa vuoden 2022 alussa englanninkielisen Seed Valley BioTalks -luento- ja keskustelusarjan.

Koronavuoden aikana BioPaavo toteutti BioPaavo-kahvit -yrittäjätapaamisia yhteistyössä Saarijärven elinkeinopalveluiden ja Saarijärven yrittäjät Ry:n kanssa. Tutustu tilaisuuksien aiheisiin!

Referenssitarinat

”Bio Paavon tilaisuudet ovat hyvin monipuoliset.  BioPaavon tilaisuuksiin kannattaa osallistua, sillä siellä kohtaavat alan ammattilaiset, eri sidosryhmät ja päättäjät. Verkostoitumalla saa nopeasti uusia yhteyksiä ja yhteydenottoa ja liiketoimintaa syntyy.  Esimerkiksi heti ” älykäs puuosaaminen” tilaisuuden jälkeen syntyi monia uusia tapaamisia ja esittelytilaisuuksia eri toimijoiden kesken. Jatkoa on liike-elämälle tulossa.”
- Seija Lehto, Hankintapäällikkö, Lehto Asunnot Oy

Haluatko järjestää työpajan? Ota yhteyttä, suunnitellaan tarpeisiisi sopiva tilaisuus!

WebinaariProsessi.png

Esimerkkejä aiemmista tilaisuuksista

Alueellista biokaasuoppia Suomesta

Älykäs puuosaaminen

Maaseudun muoveista uutta liiketoimintaa