Tervetuloa tutustumaan CYBERDI-tiimiin. Tiimissämme työskentelee joukko asiantuntijoita kyberturvallisuuden, graafisen suunnittelun ja viestinnän puolelta - joukostamme löytyy niin insinöörejä kuin humanistejakin. Työtämme ohjaa yhteinen motivaatio ja halu rakentaa turvallisempaa digitaalista maailmaa kaikille kansalaisille.

CYBERDI-projektin väkeä yhteispotretissa

 

CYBERDI-tiimikuva

Takarivissä: Joni Korpihalkola, Joni Ahonen, Tuukka Laava, Tero Toiviainen, Heikki Salo ja Jani Peltola.
Eturivissä: Marko Vatanen, Aimo Pellinen, Salla Huikuri, Kaisa Sulasalmi, Heli Sutinen, Anna Leppänen ja Kirsi Heiskanen.

Tässä me olemme - emme ihan kaikki, sillä kuinka ollakaan juuri kuvaushetkellä asiantuntijoitamme kaivattiin myös toisaalla. Kuvaan eivät tällä kertaa ehtineet: Jani Hallberg, Katja Halonen, Tanja Minkkinen, Juha Piispanen, Henrik Saari ja Jarmo Viinikanoja.

Hyviä käytäntöjä kehitetään huippuluokan ympäristössä!

Hyödynnämme kyberrikostorjunnan parhaiden käytäntöjen ja työvälineiden kehitystyössä RGCE (Realistic Global Cyber Environment) ympäristöä. RGCE Cyber Range on kuin internet, sillä se sisältää todellisia organisaatioympäristöjä ja on eristetty ympäristö. Ympäristössä toteutetaan muun muassa realistisia kyberturvallisuusharjoituksia.

Ympäristö on Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutin tiloissa toimivan kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja koulutuskeskuksen JYVSECTECin yhteydessä. Voit tutustua halutessasi JYVSECTECin toimintaan ja palveluihin osoitteessa: https://jyvsectec.fi/

 

Yhteystietomme

  • Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu/IT-instituutti, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä.

Jos olet kiinnostunut projektistamme yleisesti ja haluat osallistua #OleTietoinen -kampanjointiin, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin!