Petri Jussila, Janne Laitinen & Anu Myllyharju-Puikkonen (toim.)

Julkaisun esittelycover image

Liikuntaseurat ovat kiihtyvän muutoksen ja uusien haasteiden keskellä. Vahvoja liikuntaseuroja tarvitaan ilman muuta tulevaisuudessakin, mutta niiden kannattaa kehittää toimintaansa toimintaympäristön muutoksen mukana – ja parhaimmillaan sitä ennakoiden.

Tämä julkaisu on osa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Keski-Suomen Liikunta ry:n toteuttamaa Työnuoli – Työtä liikuntaseuroissa – projektia, joka sai tukea Euroopan sosiaalirahastosta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta. Työnuoli-projektin päätavoitteena oli lisätä keskisuomalaisten liikuntaseurojen työnantajaosaamista sekä kiinnostusta tarjota työtä ja työpaikkoja. Projektissa syntyi liikuntaseurojen kehittämisen ja työllistämisen tueksi uutta tietoa ja ratkaisumalleja, joita otetaan käyttöön siinä mukana olleiden tahojen toiminnassa ja levitetään laajemminkin.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 224
Koulutusyksikkö: Hyvinvointiyksikkö
ISSN-L: 1456-2332
ISBN: 978-951-830-432-9 (Painettu)
ISBN: 978-951-830-433-6 (PFD)
Julkaisuvuosi: 2016
Laajuus: 92 s.
Hinta: -

Lataa avoin julkaisu

 

Aiheeseen liittyvää

Ajo- ja rallisimulaation perusteet ja käyttö

Tämä kirja on ensimmäinen suomenkielinen kooste ajo- ja rallisimulaation perusteista. Julkaisuun on koottu anatomian, fysiologian ja virtuaaliympäristön perustietoa simulaatioon liittyen.

Näytä lisää