Taloushallinto liiketoiminnan tukenakansilehti

Tekijät: Erica Svärd & Taru Rytkönen (toim.)

Julkaisun esittely

Julkaisu käsittelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoiden tekemää tutkimusta ja heidän kirjoittamiaan artikkeleita taloushallinnon roolista ja merkityksestä yritysten ydinliiketoiminnan tukena erityisesti tilitoimistojen näkökulmasta. Opiskelijat ovat konsultoivan taloushallinnon kärjen opiskelijoita.

Tutkimuksessa haastateltiin eri kokoisten keskisuomalaisten tilitoimistojen vastuuhenkilöitä. Artikkeleissa yhdistyy näin sekä teoria että käytännön näkökulmat. Artikkelit käsittelevät monipuolisesti taloushallinnon toimialaa, toimintaympäristöä, asiakkuuteen ja palveluihin liittyviä näkökulmia. Tulevaisuuden vaatimukset henkilöstön osaamiselle, teknologialle ja yrityskulttuurille ovat myös käsiteltyjä aiheita.

Osumia taloushallinnossa – Taloushallinto liiketoiminnan tukena on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille. Julkaisu antaa hyvän käsityksen taloushallinnon ja tilitoimistojen merkityksestä liiketoiminnan tukena nyt ja tulevaisuudessa.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 228
Koulutusyksikkö: Liiketoiminta ja palvelut -yksikkö
ISSN-L: 1456-2332
ISBN 978-951-830-440-4 (Painettu)
ISBN 978-951-830-441-1 (PDF)
Julkaisuvuosi: 2016
Laajuus: 81 s.

Lataa avoin julkaisu

 

Aiheeseen liittyvää

Osumia taloushallinnossa

Julkaisu käsittelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoiden tekemää tutkimusta ja heidän kirjoittamiaan artikkeleita Business Intelligencestä. Julkaisu antaa hyvän käsityksen Business Intelligencen eri näkökulmista ja sen hyödyntämisestä pk-yrityksissä.

Osumia taloushallinnossa

Julkaisu käsittelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelman opiskelijoiden kirjoittamia artikkeleita. Opiskelijat ovat kaikki konsultoivan taloushallinnon kärjen opiskelijoita.

Näytä lisää