Ulla Teppo & Kaisa Malinen (toim.)kansilehti

Julkaisun esittely

Suomalainen vuorohoito on kansainvälisesti katsoen ainutlaatuinen varhaiskasvatuksen palvelumuoto, joka mahdollistaa työ- ja perhe-elämän sujuvan yhdistämisen useissa epätyypillisen työajan perheissä. Tässä julkaisussa kuvataan työhyvinvointiin, osaamiseen ja palvelun järjestämiseen liittyviä erityiskysymyksiä vuorohoidossa. Lisäksi julkaisussa esitellään uusia käytännön ratkaisumalleja tukemaan varhaiskasvatuksen toteuttamista vuorohoidossa ja tuodaan yhteiseen keskusteluun ajantasaista, kokemus- ja tutkimuspohjaista tietoa.

Julkaisu pohjautuu Keski-Suomessa vuosina 2015–2016 Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoituksella toteutetun OHOI – Osaamista vuorohoitoon -hankkeen toimintaan.

Julkaisu soveltuu vuorohoidon ja muun varhaiskasvatuksen henkilöstölle ja opiskelijoille, työelämän edustajille, päättäjille, vanhemmille ja muille teemasta kiinnostuneille tietopaketiksi vuorohoidosta. 

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 227
Koulutusyksikkö: Hyvinvointiyksikkö
ISSN-L: 1456-2332
ISBN 978-951-830-438-1 (Painettu)
ISBN 978-951-830-439-8 (PDF)
Julkaisuvuosi: 2016
Laajuus: 247 s.
Hinta: -
Lisätiedot: saatavilla vain verkkoversiona

Lataa avoin julkaisu

 

Aiheeseen liittyvää

Hyvinvointia ja oikeudenmukaisuutta

Tässä julkaisussa tarjotaan näkökulmia ja menetelmiä 24/7-työyhteisöjen johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen sekä työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen. Julkaisu soveltuu aihepiiristä kiinnostuneille asiantuntijoille, kehittäjille, opiskelijoille sekä 24/7-työyhteisöjen jäsenille.

Näytä lisää