Tekijät: Tiina Takkinen & Ulla Honkonen

Julkaisun esittely

Tähän yhtyejulkaisusarjan toiseen osaan on koottu ohjelmistoa n. pt2–pt3 -tasoisille duoille, trioille ja kvarteteille. Kirjasta löytyy monipuolisesti eri tyylilajien musiikkia raikkaasti kanteleyhtyeille sovitettuna. Osa kappaleista soveltuu kotikanteleille, osaan ohjelmistoa tarvitaan konserttikantele. Iloisia soittohetkiä!

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 218
Koulutusyksikkö: Hyvinvointiyksikkö (Musiikki)
ISSN: 1456-2332
ISBN: 978-951-830- 418-3(Painettu)
ISBN: 978-951-830-419-0 (PDF)
Julkaisuvuosi: 2016
Laajuus: 124 sivua (A4)
Lisätiedot: kierreselkäinen

 
 

Aiheeseen liittyvää

Kanteleen kanssa yhteissoiton maailmassa 1

Tervetuloa yhteissoiton maailmaan! Tähän yhtyejulkaisuun on koottu ohjelmistoa vasta-alkajille ja muutaman vuoden soittaneille. Nuottivihkosta löytyy monipuolisesti lastenlauluja, kansansävelmiä ja taidemusiikkia, jotka on sovitettu erikokoisille kanteleyhtyeille duoista suuryhtyeisiin.

Kanteleen kanssa yhteissoiton maailmassa 3

Tähän yhtyejulkaisusarjan kolmanteen osaan on koottu ohjelmistoa n. pt3–C -tasoisille kanteleduoilleja -trioille. Osa kappaleista soveltuu myös kamarimusiikkikokoonpanoille, joissa on kanteleen lisäksi muita soittimia.

Kanteleen kanssa renessanssi- ja barokkimusiikin maailmassa - nuottivihko

Tervetuloa renessanssin ja barokin musiikkimaailmaan! Tähän nuottijulkaisuun on koottu kanteleelle soveltuvaa ohjelmistoa mm. 1500–1700 -lukujen luuttu- ja cembalo-musiikista.

Näytä lisää