jamk.fi

Tekijä: Annikki Mikkonen

Julkaisun esittely

Matkailu-, ravitsemis- ja talousala tarjoaa palveluja arjen hyvän olon varmistamisesta luksuksen luomiseen. Mielenkiintoisen alan toimintaa ja merkitystä toimijoiden näkökulmasta tunnetaan melko vähän. Tässä julkaisussa niitä valotetaan alan ammattikorkeakoulutuksen kehittämisen taustaksi. Ammattikorkeakoulutuksen vaikuttavuutta tarkastellaan ammattikorkeakoulun kehittäjien, työelämään siirtyneiden restonomien ja työelämässä toimivien ammattikorkeakoulua tuntevien asiantuntijoiden käsitysten kautta.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 130
ISSN: 1456-2332
ISBN 978-951-830-219-6 (Painettu)
Julkaisuvuosi: 2012
Laajuus: 408 s.
Lisätiedot: akateeminen väitöskirja