jamk.fi

Tekijä(t): Leena Pölkki & Minna Välipirtti

Julkaisun esittely

Missä menee keskisuomalainen ruoka ja ruokakulttuuri seitsemän vuoden kuluttua? Mikä strategian määrittelyn mukaisesti on se ruokaketjumme pitkän aikavälin kehityssuunta ja -ulottuvuus, jonka avulla muuttuvassa ympäristössä voimavaroja ja kykyjä järjestelemällä saavutamme etuja kilpailussa? Vastaukset ja suuntaviivat on koottu tähän syksyllä 2013 valmistuneeseen Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategiaan vuosille 2014–2020.

Tämä strategia on tuotettu kaikkia keskisuomalaisen ruokaketjun ja sen rajapintojen toimijoita varten – alkutuotannosta loppukäyttäjiin. Strategiasta ja sen esitystavasta on haluttu rakentaa mahdollisimman käytännönläheinen, innostava ja helposti lähestyttävä kehittämisen työväline. Sen toivotaan palvelevan niin yrittäjiä, julkisen sektorin toimijoita, päättäjiä kuin kehittäjiäkin.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 158
Yksikkö: Liiketoiminta ja palvelut -yksikkö
ISSN: 1456-2332
ISBN 978-951-830-282-0 (NID)
ISBN 978-951-830-283-7 (PDF)
Julkaisuvuosi: 2013
Laajuus: 48 s.
Hinta: -