Janne Laitinen (toim.) 

Julkaisun esittely

RIBA – frisbeegolfin liiketoimintapotentiaali Keski-Suomessa -projektin päätavoitteena oli selvittää frisbeegolfin liiketoimintapotentiaali ja tulevia kehittämiskohteita. Tämä julkaisu on käytännöllinen loppuraportti Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteisprojektista, joka sai tukea Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) Keski-Suomen Liiton kautta.

Tässä julkaisussa lähestytään frisbeegolfin liiketoimintapotentiaalia eri näkökulmista; harrastajien tarpeista, kuntien kenttätarjoomasta, matkailuyrittäjien ja frisbeegolfseurojen palveluista sekä teknologian mahdollisuuksista. Julkaisun lopuksi esitetään tulevia kehittämisajatuksia. Julkaisu avaa lukijoilleen uusia näkökulmia ja myös ratkaisumalleja toimijoiden väliselle yhteistyölle.

Sarja: Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 237
Koulutusyksikkö: Hyvinvointiyksikkö
ISSN-L: 1456-2332
ISBN 978-951-830-465-7 (Painettu) 
ISBN 978-951-830-466-4 (PDF)
Julkaisuvuosi: 2017
Laajuus: 79 s.
Hinta: -

Lataa avoin julkaisu

 

Aiheeseen liittyvää

Tulevaisuuden työ liikuntaseuroissa

Tämä julkaisu on osa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Keski-Suomen Liikunta ry:n toteuttamaa Työnuoli – Työtä liikuntaseuroissa – projektia, joka sai tukea Euroopan sosiaalirahastosta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta. Työnuoli-projektin päätavoitteena oli lisätä keskisuomalaisten liikuntaseurojen työnantajaosaamista sekä kiinnostusta tarjota työtä ja työpaikkoja.