Iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-8-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

Muskarit lukuvuonna 2020-2021. Kaikissa ryhmissä vapaita paikkoja kevätlukukaudelle 2021:


Opetusta on 15 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä. Molempien lukukausien päätteeksi on matinea. Osallistumishinta: 130 € / lukukausi (sisarusalennus 15 %). Verkko- ja monimuotomuskarissa on perhemaksu: 130 € / lukukausi. Lukukausi koostuu 15 kerrasta sekä matineasta. Ryhmämuutokset ovat mahdollisia.

Syyslukukauden 2020 opetus alkaa elokuussa, ma 24.8. alkavalla viikolla (vk 35). Kevätlukukauden 2021 opetus alkaa ma 11.1. alkavalla viikolla (vk 2). Poikkeuksena on Värikkäät Vauvat -ryhmä, joka alkaa to 21.1.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja etusijalla ovat lv. 2019–20 toimintaan osallistuneet lapset. Muskarit pidetään Suomalaisella musiikkikampuksella, Pitkäkatu 18–22, luokka P18_238.

Ilmoittautuminen

Peruminen etukäteen kirjallisesti sähköpostilla Leena Pantsulle (etunimi.sukunimi@jamk.fi) ennen lukukauden aloituskertaa, mikäli ryhmään ei osallistukaan. Tätä myöhäisemmästä peruutuksesta laskutetaan lukukauden osallistumismaksu.

Koronan vaikutukset Muskaristudion toimintaan

Ryhmäkoot pidetään pieninä, ryhmissä on mukana 6–10 lasta ja perheryhmissä on 1 aikuinen / lapsi. Turvavälit pidetään.

Hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota, kädet pestään ennen luokkaan tuloa ja tunnin jälkeen.  Nuhaisena / flunssaisena ei voi osallistua tunneille.

Vauvojen ollessa kyseessä pienet soittimet menevät herkästi suuhun. Muskaristudion kaikki välineet desinfioidaan huolellisesti aina käytön jälkeen, eikä välineitä ole yhteiskäytössä ryhmän aikana.

Muskaristudion luokka 238 on hybridiluokka eli tarvittaessa voimme toimia myös niin, että vuoroviikoin puolikas ryhmä on luokassa ja puolet seuraavat ja osallistuvat opetukseen kotoa käsin. Tarvittaessa opetus voidaan järjestää kokonaan verkon välityksellä.

Lue JAMKin asiakaslehden juttu värikkäistä vauvoista täältä!

Lisätietoja

Pantsu Leena

Pantsu Leena

Lehtori, Senior Lecturer
Musiikki, Music
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405105062
Näytä lisää