jamk.fi

Iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-6-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

Muskarit lukuvuonna 2017-2018


Opetusta on 15 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä. Molempien lukukausien päätteeksi on matinea. Ryhmämuutokset ovat mahdollisia.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla ovat lv. 2016-17 toimintaan osallistuneet lapset. Tieto uusista ryhmistä lähetetään sähköpostitse elokuussa viikolla 32. Kevätlukukauden tunnit alkavat 8.1. alkavalla viikolla, paitsi VärikkäätVauvat alkaa tiistaina 16.1.2018. Muskaristudion vastuuopiskelijat Sonja Järvinen ja Hanna Sytelä.

Ilmoittautuminen

Lukuvuoden 2017-2018 ilmoittautuminen on käynnissä.

Ilmoittautumislomake

Muskaristudioon voi tutustua kaksi kertaa maksutta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee perua kirjallisesti (sähköpostilla Leena Pantsulle, etunimi.sukunimi@jamk.fi), mikäli ryhmässä ei halua jatkaa. Näitä kahta ilmaista kertaa ei vähennetä lukukausimaksusta.

Lue juttu värikkäistä vauvoista täältä!

Lisätietoja

Pantsu Leena

Lehtori, Senior Lecturer
Musiikki, Music
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405105062
Näytä lisää