Iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-8-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

Muskarit lukuvuonna 2020-2021


Opetusta on 15 kertaa lukukaudessa sekä syksyllä että keväällä. Molempien lukukausien päätteeksi on matinea. Osallistumishinta: 130 € / lukukausi (sisarusalennus 15 %). Verkko- ja monimuotomuskarissa on perhemaksu: 130 € / lukukausi. Lukukausi koostuu 15 kerrasta sekä matineasta. Ryhmämuutokset ovat mahdollisia. Opetus alkaa jo elokuussa, ma 24.8. alkavalla viikolla (vk 35)!

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla ovat lv. 2019–20 toimintaan osallistuneet lapset.

Ilmoittautuminen


Huom! Tilojen saneerauksesta johtuen muskarit pidetään toistaiseksi Dynamolla, Lutakon Kampuksella, Piippukatu 2, luokka P2_D307. Little Individuals -ryhmä kokoontuu Kukkulan kampuksella (Keskussairaalantie 21), luokka Ku_D109. Toiveissa on, että toimintaa päästään käynnistelemään uusissa musiikkikampuksen tiloissa tammikuussa 2021.  

Peruminen etukäteen kirjallisesti (sähköpostilla Leena Pantsulle, etunimi.sukunimi@jamk.fi), mikäli ryhmään ei osallistukaan.

Koronan vaikutukset Muskaristudion toimintaan

Ryhmäkoot pidetään pieninä, ryhmissä on mukana 6-10 lasta ja perheryhmissä on 1 aikuinen / lapsi. Turvavälit pidetään.

Hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota, kädet pestään ennen luokkaan tuloa ja tunnin jälkeen.  Nuhaisena / flunssaisena ei voi osallistua tunneille.

Vauvojen ollessa kyseessä pienet soittimet menevät herkästi suuhun. Muskaristudion kaikki välineet desinfioidaan huolellisesti aina käytön jälkeen, eikä välineitä ole yhteiskäytössä ryhmän aikana.

Mikäli koronaan liittyvät rajoitukset kiristyvät kesän aikana uudestaan, on opetusta varauduttu pitämään tarvittaessa myös verkon välityksellä.

Lue JAMKin asiakaslehden juttu värikkäistä vauvoista täältä!

Lisätietoja

Pantsu Leena

Pantsu Leena

Lehtori, Senior Lecturer
Musiikki, Music
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405105062
Näytä lisää