jamk.fi

Löydä uusi harrastus tai verestä vanhoja taitoja JAMKin harjoitusmusiikkiopistossa


Harjoitusmusiikkiopistossa voit opiskella useiden eri instrumenttien soittamista. Otamme oppilaiksi sekä vasta-alkajia että aiemmin soittoa/laulua harrastaneita. Oppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole.

Instrumenttiopettajina toimivat musiikin koulutusohjelman musiikkipedagogiopiskelijat ja opetusta ohjaa harjoittelusta vastaavat opettajat. Viikoittaisen oppitunnin pituus on 60 minuuttia. Opiskeluoikeus on pääsääntöisesti vuodeksi kerrallaan. Opiskelun kestoon vaikuttaa opetusharjoittelijan harjoittelujakson pituus. Myös tarjolla olevat instrumenttivaihtoehdot vaihtelevat opetusharjoittelijoiden mukaan.

Harjoitusmusiikkiopistossa pyritään antamaan mahdollisuus edetä musiikin alkeisopetuksesta musiikkiopiston perustasolle. Opintojen aikana voi tehdä Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimusten mukaisia tasosuorituksia.

Harjoitusmusiikkiopiston opas 2018-2019

Maksut

Lukukausimaksu lukuvuonna 2018-2019 on 240 € (240€ laskutetaan sekä syyslukukauden että kevätlukukauden alkaessa, lukuvuosi yhteensä 480€). Mahdolliset tasosuoritukset ja yleisten aineiden opiskelu sisältyvät lukukausimaksuun.

Hakeminen 

Harjoitusmusiikkiopiston lukuvuoden 2018-2019 haku on alkanut. Hakulomake

Tarjolla olevat instrumenttivaihtoehdot vaihtelevat opetusharjoittelijoiden mukaan. Harjoitusoppilaat lukuvuodelle 2018-2019 valitaan syyslukukauden 2018 alussa.

 

Lisätietoja

Hoffren Merja

Koulutussihteeri, Education Secretary
HYVI Hallinto, Administration
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358406477511