jamk.fi

Janet

Ajankohtaista

17.12.2018

Poikkeuksia kirjaston aukioloajoissa 19.12

Henkilöstöpäivän vuoksi Pääkampuksen kirjasto ja Lutakon kampuskirjasto palvelevat omatoimikirjastoina, Musiikkikampuksen kirjasto ja Tarvaalan kampuksirjasto ovat kiinni.

10.12.2018

Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat kirjastossa

Palvelemme lyhennetyin aukioloajoin 17.-22.12. Kirjasto on kiinni 24.12.18-1.1.19.

5.10.2018

Katso ja oivalla: JAMKin kaikille avoimet tieteelliset artikkelit

Ammattikorkeakoulut ja yliopistot Suomessa ovat sitoutuneet avoimen tieteen ja tutkimuksen toimintaperiaatteiden noudattamiseen. Myös JAMK noudattaa avoimen tieteen periaatteita ja julkaisee suurimman osan kirjallisista julkaisuistaan kaikkien saataville.

Näytä lisää

Opi tiedonhakua

Oletko opintojesi alussa vai jo loppusuoralla? Kirjasto auttaa sinua löytämään, arvioimaan ja käyttämään tietoa. Valitse sopiva koulutus kirjaston tarjonnasta: Tiedonhaun startti, Hyvät lähteet oppariin tai Avoimet koulutukset!

Hyllyt levällään - kirjaston blogi 

Hankkijalla on joulu jokaisena työpäivänä
13.12.2018 12:49

Hankkijalla on joulu jokaisena työpäivänä

Joulupukki ja erilaisia tehtäviään hoitavat tontut kyllä tiedetään, mutta se...
Having difficulties with the remote use of e-resources?
28.11.2018 7:44

Having difficulties with the remote use of e-resources?

Outside JAMK’s campuses, you have access to licensed e-resources via Janet. ...
Näytä lisää

Oppariblogi

Viittaaminen Sotkanetin tilastoon
12.12.2018 15:28

Viittaaminen Sotkanetin tilastoon

Miten viitataan sotkanetin tilastoihin? Onko seuraava tapa oikea? Linkit ov...
Tilaustyönä tehdyt piirustukset
12.12.2018 14:15

Tilaustyönä tehdyt piirustukset

Olemme suunnitelleet ja tilanneet graafikolta piirretyt kuvat meidän opinnä...
Näytä lisää

Kirjasto somessa

Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK LibraryLibraries and Opening Hours - JAMKjamk.fi
On 19 December due to a staff meeting Main Library and Lutakko Library are self-service 8-15, Music Campus Library and Tarvaala Library are closed. Exceptions in opening hours in December and in January: https://www.jamk.fi/en/Services/library/Contacts/ Merry Christmas and a Happy New Year 2019! - Susanna
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK LibraryKirjastot ja aukioloajat - JAMKjamk.fi
Ylihuomenna keskiviikkona 19.12. kirjastonväki osallistuu henkilöstöpäivään. Muutoksia aukioloajoissamme: - Pääkampuksen kirjastossa ja Lutakon kampuskirjastossa ei palvelua, mutta omatoimiaika 8-15 - Musiikkikampuksen kirjasto ja Tarvaalan kampuskirjasto ovat kiinni. Tarkemmin muista joulunajan poikkeusaukioloajoistamme: https://www.jamk.fi/fi/Palvelut/kirjasto/Yhteystiedot/ - Susanna
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_kirjasto
Jorma Kanasen Blogi yrityksen strategisessa viestinnässä -uutuuskirja nyt saatavilla verkkokaupastamme. Tutustu ja tilaa jo tänään! www.jamk.fi/julkaisut #jamkinjulkaisut #jamkkirjasto #jamk #blogi #blogistrategia #sisältöstrategia #sisällönsuunnittelu
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Poikkeuksia aukioloajoissamme 5.-7.12. Tarkemmin osoitteessa: https://www.jamk.fi/fi/Uutiset/Ajankohtaista-kirjastossa/kirjaston-aukioloajat-itsenaisyyspaivan-aikaan/ Exceptions in Library's opening hours on 5-7 December: https://www.jamk.fi/en/news/Library-news/exceptions-in-librarys-opening-hours-on-5-7-december/ Hyvää itsenäisyyspäivää!
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Älä ole öö, ole ee! Nämäkin kirjat löytyvät e-kirjoina janet-tietokannasta (janet.finna.fi). Kirjankansinäyttely Lutakon kampuskirjastossa. Pirjo ja Sirpa.
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_kirjasto
Palautuspekettikin on totisesti kiva saada, kun osoitelappua piristää näin söpöt pikku ketut. Terkut Toenperälle! #amkkirjastolife2018 #kirjastoelämää #jamkkirjasto #kaukopalvelu #toenperänkirjasto.
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_kirjasto
Kirjastopöllötkin ottaa muksut mukaan, entäs sinä? Lib owls are bringing kids to work. Are U? #bringyourchildtoworkday #lapsimukaantöihinpäivä #jamkkirjasto
Näytä lisää