jamk.fi
toggle mainmenu toggle search

Ajankohtaista

28.10.2019

Kirjasto vähentää kirjojen muovittamista

Muovituksesta luopuminen helpottaa kirjojen kierrättämistä

28.10.2019

Musiikkikampuksen kirjaston aukioloajat muuttuvat

Uudet aukioloajat ovat voimassa 28.10. lähtien

28.8.2019

E-kirjat tutuksi

Kirjasto on hankkinut jamkilaisten käyttöön yli 200 000 e-kirjaa.

Näytä lisää

Opi tiedonhakua

Oletko opintojesi alussa vai jo loppusuoralla? Kirjasto auttaa sinua löytämään, arvioimaan ja käyttämään tietoa. Valitse sopiva koulutus kirjaston tarjonnasta: Tiedonhaun startti, Hyvät lähteet oppariin tai Avoimet koulutukset!

Hyllyt levällään - kirjaston blogi

KONKREETTISTA KILPAILUETUA:  Design-lähtöisyys näkyy tuloksissa
6.11.2019 12:27

KONKREETTISTA KILPAILUETUA: Design-lähtöisyys näkyy tuloksissa

Millainen organisaatio on  asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja ketterä – ja ...
Mä hoidan  ♥
17.10.2019 9:58

Mä hoidan ♥

Uusi Faktaa ja fiilistä e-kirja antaa konkreettisia työvälineitä tapahtumatu...
Näytä lisää

Oppariblogi

Oppariblogi on ”kiinni” syyslukukauden 2019
4.9.2019 8:38

Oppariblogi on ”kiinni” syyslukukauden 2019

Blogiin ei kannata lähettää nyt kysymyksiä, sillä et saa niihin vastauksia....
Kelan sairausvakuutustilastot
12.8.2019 10:32

Kelan sairausvakuutustilastot

Minulla olisi kysymys liittyen lauseeseen jossa viitataan kahteen lähteesee...
Näytä lisää

Kirjasto somessa

Vikatiedote 13.11.: eBook Central -palvelu ei toimi. Vikaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme häiriötä. Malfunction notice 13.11.: eBook Central is not working. The malfunction is being looked into. We apologize for the inconvenience.
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Pohjoismainen peliviikko 4.-10.11.2019 näkyy myös kirjastoissa! Peliaiheiset kirjanäyttelyt Pääkampuksen ja Lutakon kampuksen kirjastoissa. Tsekkaan JAMKin intrasta myös virtuaaliset kirjanäyttelyt.
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Vielä ehtii Dynamon kirjaston POP UP-tapahtumaan! E-kirjat - kaikki mitä ikinä olet halunnut tietää, tule kysymään! Esittelyssä myös Statista-tilastotietokanta. Pirjo ja Nanna
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Kirjasto on kiinni pyhäinpäivänä 2.11. Ei omatoimiaikaa. Library is closed on Saturday Nov, 2 for All Saints' Day. No self-service.
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Säästä sinäkin, energiaa! Energiansäästöviikolla kirjastoissa näyttelyt. Tule tutustumaan!
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Kenties syyslomalla kirjastoon? Tarkista aukioloaikamme. Library's opening hours during 14-19 October https://www.jamk.fi/en/news/Library-news/librarys-opening-hours-during-14-19-october/ Mukavaa lomaviikkoa! Happy Fall! Kuva: https://nufunactivities.com/category/other/free-printables/
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Fasilitoinnista potkua arkeen! Tunnelma oli innostunut, ehkä myös jännittynyt aloittaessamme ensimmäistä fasilitointityöpajaa 24.9. Kirjastolaisia mukana oli viisi. Opimme mitä fasilitointi on, miten voi korvata perinteisiä tapoja tehdä asioita kokouksissa, työpajoissa ja muissa tilaisuuksissa. Ensimmäisen päivän työpajassa kokeilimme erilaisia työkaluja ja jaoimme kokemuksia. Tavoitteena on jalkauttaa uusia menetelmiä omaan työhön. Toinen koulutuspäivä on tulossa 5.11. - odotamme innolla . Kouluttajina Essi ja Katja Jamkista.
Facebook post by JAMK Kirjasto - JAMK Library
Eikö e-kirja auennut? Etäkäyttö epäonnistui? Deadlinea ja hikeä pukkaa? Muistathan aina ensin kirjautua Janet-verkkokirjastoon JAMKin verkkotunnuksellasi: https://janet.finna.fi/ Lue tarvittaessa e-aineistojen käytön lisäohjeita Elli e-kirjastosta: https://www.jamk.fi/fi/Palvelut/kirjasto/elli-e-kirjasto/ Ja vilkaise myös usein kysytyt kysymykset: https://blogit.jamk.fi/hyllytlevallaan/category/joo-kysy-vaan/ * Couldn’t get an e-book to open? Remote use off-campus is not working? Deadlines are closing in? Always first remember to log in to Janet online library with your JAMK username: https://janet.finna.fi/?lng=en-gb If needs be, look for further instructions on the use of e-materials in Elli e-library: https://www.jamk.fi/en/Services/library/elli-e-library/ And see also the frequently asked questions: https://blogit.jamk.fi/hyllytlevallaan/category/sure-you-can-ask/ -Jenni
Näytä lisää