Hyödynnä asiakassuhteiden valtava potentiaali

Asiakas haluaa olla ykkönen sinulle ja sinä asiakkaalle. Asiakassuhdetyön kehittämisessä on valtava potentiaali liiketoimintasi parantamiseen.
Kestävät asiakassuhteet kantavat kiristyvän kilpailutilanteen ja toimintaympäristön muutostenkin keskellä. Voisitko luoda vielä toimivampia ja syvempiä suhteita sekä nykyisiin että tuleviin asiakkaisiisi?

Asiakas päähenkilöksi -koulutuspäivä antaa työkaluja asiakassuhteiden parempaan hoitamiseen ja syventämiseen. Opit kuuntelemaan yhä paremmin, kysymään oikeita asioita ja löytämään asiakkaan tarpeet, joihin vastata. Koulutuspäivä on hyvä lähtölaukaus myös silloin, kun teeman ympärille halutaan rakentaa laajempi kehittämiskokonaisuus.

Asiakkaan tarpeista lähtevää tekemisen asennetta nimitämme myös konsultatiiviseksi työotteeksi. Konsultatiivinen työote tekee asiakkaasta päähenkilön jonka menestymisen tukeminen edistää myös sinun liiketoimintaasi. Tällaista työotetta tarvitaan asiakastyössä kaikenlaisissa organisaatioissa.

Kenelle?

Asiakas päähenkilöksi -koulutus on tarkoitettu asiakastyön ja myynnin ammattilaisille. Konsultatiivisen työotteen koulutukset räätälöidään asiakkaan tarpeisiin.

Miksi osallistua?

Koulutuksesta saat konkreettisia työkaluja asiakastyön hoitamiseen ja syventämiseen. Uudet taidot auttavat sinua työssäsi ja kehittävät parhaimmillaan koko organisaatiosi toimintaa.

Milloin?

Tilauskoulutuksia järjestämme asiakkaan aikataulujen mukaan.

 

Asiakas päähenkilöksi -koulutuspäivä

Yhden päivän mittainen koulutuksemme perehdyttää sinut konsultatiivisen työotteen perusteisiin ja niiden viemiseen osaksi asiakastyötä. Koulutuspäivässä käydään läpi seuraavia teemoja:

•    Konsultatiivisen työotteen perusteet
•    Kysyminen ja kuunteleminen asiakastyössä
•    Laatua ja ratkaisuja asiakkaan palveluun – konsultatiivisuuden soveltaminen asiakastyössä.

Teemoja käsitellään lyhyiden alustusten, ryhmätyöskentelyn ja käytännön esimerkkien avulla. Saat koulutuksen aikana käytetyn materiaalin käyttöösi koulutuksen jälkeen. Päivä on hyvä työyhteisön startti myös laajemman kehittämiskokonaisuuden aloittamiseksi.

Hinta: 350 € + alv 24% /osallistuja, sisältää koulutusmateriaalit

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Onko sinulla kysyttävää koulutuksesta? Haluatko pyytää tarjouksen organisaatiollesi? Täytä lomake, niin me otamme sinuun yhteyttä.

 
 

Ota yhteyttä

Kalavainen Jari

Kalavainen Jari

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884