Onko organisaatiossanne tarve kehittää henkilöstön osaamista? Ovatko henkilöstökoulutuksen toteuttajien koulutus- ja ohjaustaidot ajan tasalla? Koulutusosaamisella rakennetaan koko organisaation tulevaisuutta. Ilman aitoa osaamista voivat oppimistulokset ja työmotivaatio jäädä halutusta.

Anna asiantuntijoidemme olla avuksi. Palvelumme kehittävät henkilöstönne koulutusosaamista ja tehostavat koko työyhteisösi toimintaa. Tarjoamme räätälöityjä koulutus- ja kehittämispalveluita kaikenlaisille organisaatioille.

Alueen ja työyhteisön tarpeisiin

Toimimme valtakunnallisesti ja tuomme koulutukset alueellesi. Suunnitteluvaiheessa käymme yhdessä läpi organisaation kehitystarpeet, joiden mukaan kehittämisohjelman sisällöt ja toteutustavat muotoillaan työyhteisöllenne sopivaksi.

Palvelumme vaihtelevat tiettyyn aiheeseen pureutuvasta teemapäivästä parin vuoden mittaiseen, pitkäjänteiseen osaamisen kehittämisen ohjelmaan. Koulutusten toteutuksessa yhdistyvät usein esimerkiksi lähiopetus, pienryhmätyöskentely ja e-oppiminen.

 

Asiantuntijapalveluitamme

  • Kouluttajakoulutukset
  • Verkostojen johtaminen ja kehittäminen
  • Organisaatioiden kehittämisen konsultointi
  • Ohjausosaamisen kehittäminen asiakas- ja palvelutilanteissa
  • Tiimi- ja työryhmävalmennukset
  • Valmentava esimiestyö -koulutus
 
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Heräsikö sinulla kysymyksiä kouluttamis- ja ohjaustaitoja kehittävistä palveluistamme? Kysy lisätietoja, pyydä tarjous tai tilaa palvelukokonaisuuden räätälöinti.

Kalavainen Jari

Kalavainen Jari

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884

Tutustu opekorkeaamme

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Koulutamme osaavia opetusalan ammattilaisia ja tuemme kumppaneidemme kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla.

Tutustu toimintaan etusivullamme!

Löydät meidät Facebookista