Laitetaanko ”spiderit” töihin ja riskit hallintaan?

Työantajien kasvava vastuu työtehtävien turvallisuudesta ja toiminnan häiriöttömästä jatkuvuudesta lisäävät riskienhallinnan menetelmien kehittämistä työpaikoilla. Suomessa korvataan tavaravakuutuksista (pl. tiekuljetuksen vastuuvakuutus) vahinkoja vuosittain yli 36 milj.€ arvosta, vahinkotapauksia keskimäärin 50 000 vuodessa. Koulutuksessa perehdytään riskikartoituksen avulla yrityksen nykytilaan, sekä haetaan ratkaisut riskin hallitsemiseksi.

Koulutus on tarkoitettu työpaikoilla vastuuasemassa oleville ja työtehtäviä suorittaville henkilöille.

Koulutus antaa sinulle

Riskikartoituksella selvitetään logistisen ketjun riskit ja valitaan näihin koulutuspalvelut, joilla toimintoihin osallistuvat henkilöt tuntevat riittävän hyvin työtehtäviään koskevat määräykset, säännökset ja vaatimukset.


Koulutuksella ja toimenpiteillä toimintaympäristön riskejä voidaan pienentää ja kannattavuutta parantaa minimoiden onnettomuuksien aiheuttamat todelliset kustannukset.

 

Koulutus toteutetaan asiantuntijapalveluna ja sen sisältöä voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaan. Koulutuksen kesto määräytyy asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kautta.

 

Parempi on hallita riskit etukäteen kuin jälkikäteen!

Kantanen Sami

Kantanen Sami

Päällikkö logistiikka, Head of Department, Logistics
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358408257405
Näytä lisää
Tutkinnot:
M.Eng
Pesonen Juha

Pesonen Juha

Lehtori, Senior Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358400884481
Näytä lisää