Teemme kyberturvallisuustestausta yrityksesi ja organisaatiosi ohjelmistotuotteille. Testauksen aikana kommunikoimme asiakkaalle testauksen edistymisestä. Testauksen jälkeen toimitamme raportin, josta löydät kaikki tunnistetut haavoittuvuudet ja ehdotukset niiden korjaamiseksi.

Tilaamalla testauspalveluitamme, autamme sinua löytämään ja korjaamaan haavoittuvuuksia tuotteistasi.

Testauksen tarkka sisältö ja suoritustapa sovitaan ennen testauksen aloittamista. Meillä on kokemusta mm. seuraavista osa-alueista: 

Web-applikaatiotestaus

Web-applikaatiotestauksessa web-applikaatio käydään läpi yleisimpien haavoittuvuuksien varalta. Työ voidaan yhdistää myös esim. koodikatselmointiin. 

Koodikatselmointi

Koodikatselmoinnissa kohdejärjestelmän lähdekoodi käydään läpi ja siitä etsitään haavoittuvuuksia lähdekoodia lukemalla.

Stressitestaus

Stressitestauksessa pyritään löytämään kohdejärjestelmän kestävyysrajat. Kohdejärjestelmään usutetaan satoja tai tuhansia yhtäaikaisia simuloituja käyttäjiä. Tällä tavalla on mahdollista löytää järjestelmän arkkitehtuurin pullonkauloja. 

Fuzzaus

Fuzzauksessa kohdejärjestelmää tai sen osaa testataan syöttämällä sille suuri määrä automaattisesti generoituja virheellisiä syötteitä. Testauksen tarkoituksena on testata kohdejärjestelmän kykyä reagoida virheelliseen syötteeseen.

Lue lisää testauspalveluistamme englanniksi

 

 

Lisätietoja

Lötjönen Jarno

Lötjönen Jarno

Asiantuntija, Specialist
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358406565240
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla