jamk.fi

Cantinovumissa on haku päällä!

Koelaulutilaisuudessa saat laulaa itse valitsemasi laulun ilman säestystä. Lisäksi testaamme äänialaasi ja kokeilemme osaamistasi osana lauluyhtyettä. Koelaulumme on kaksiosainen ja ensimmäisen koelaulun jälkeen saat pienen kotitehtävän, jonka esität seuraavalla viikolla. Koelaulua ei kannata jännittää, otetaan ihan rennosti ja jutellaan mukavia.

Kuorolaisilta edellytämme osallistumista harjoituksiin ja keikoille. Harjoittelemme säännöllisesti tiistaisin klo 18.00–21.30, minkä lisäksi meillä on kaksi kertaa lukukaudessa viikonloppuharjoitukset Jyväskylässä tai lähiseuduilla. Harjoituskautemme alkaa elokuun viimeisellä viikolla ja päättyy toukokuun loppuun.

Cantinovumin vuosi koostuu erilaisista tapahtumista, niin pienistä kuin suuristakin. Joulukonserteista kevätkonsertteihin ja erityyppisissä juhlatilaisuuksissa esiintymisiin. Teemme myös aika ajoin yhteistyötä Jyväskylä Sinfonian kanssa sekä osallistumme kuorofestareille kotimaassa ja ulkomailla.

Laulajatarpeemme vaihtelee vuosittain, mutta joukkoomme mahtuu aina innokkaita laulajia! Jos esimerkiksi talven keskellä tuntuu siltä, että kaipaat tekemistä, niin lähetä meille sähköpostia. Olet myös tervetullut seuraamaan harjoituksiamme tiistai-iltaisin.

Viestit tulevat perille osoitteella pj@cantinovum.fi

Laulamisiin!