jamk.fi

JAMK on arvostettu työelämän kehittäjä. Teemme yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla. Osaavat asiantuntijamme, opiskelijat ja verkostot ovat käytössäsi.

Valmiiden palvelutuotteiden lisäksi rakennamme asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa uusia, räätälöitäviä palvelukokonaisuuksia. Kumppanuus voidaan rakentaa monitasoisesti ja laaja-alaisesti.

Cambridge English Language Assessment

JAMK Kielikeskus on virallinen Cambridge English Language Assessment -keskus, joka järjestää Cambridge English: Advanced -kielikoetta.

Ajankohtaista palveluissa

2.6.2017

Rakkaudesta festareihin: KeikkaGo-sovellus kannustaa käyttäjäänsä kokemaan asioita livenä

Intohimoinen live-keikkojen valokuvaaja, livemusiikin siemailija ja Suomea ympäri vuoden päästä päähän reissaava JAMKin tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelija Hanna Nousiainen kehittää tällä hetkellä mobiilisovellusta, jonka tarkoituksena on innostaa ihmisiä kuluttamaan enemmän elävää musiikkia ja siihen liittyviä palveluita.

30.5.2017

Cantinovum ja Ruamjai: Kohti Tampereen Säveltä 6.6.

Cantinovum & Ruamjai ovat suuntaamassa Tampereen Sävel - Tampere Vocal Music Festivaliin ja haluavat sitä ennen esittää katselmus- sekä muuta kevätohjelmistoaan jyväskyläläisyleisölle. Tervetuloa JAMKin Hannikaissaliin tiistaina 6.6. klo 19 alkaen nauttimaan monipuolisesta kuoromusiikista. Konsertin johtavat Rita Varonen ja Kirsi Kaunismäki-Suhonen.

11.5.2017

Kamarikuoro Cantinovum ja New Wind Band: Uutta auringon alla 19.5

Tervetuloa Kamarikuoro Cantinovumin ja New Wind Bandin ensimmäiseen yhteiskonserttiin 19.5! Konsertissa Cantinovum esittää Tampereen Sävelen kilpailuohjelmistonsa. New Wind Bandilta kuullaan mm. Antti Nissilän, Janne Ikosen, Juha Piston ja Heino Kasken säveltämää musiikkia. Konsertin johtaa Rita Varonen.

11.5.2017

3D-tulostamisella tehostetaan yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja

JAMK ja Canon järjestävät yhteistyössä 3D & Suurkuva tulostamisen Pop Up-tapahtuman JAMKin Rajakadun pääkampuksella. Tapahtumaan on avoimet ovet to 11.5.2017 klo 9-17 välillä. Vierailijat pääsevät tutustumaan käytännössä 3D tulostamisen mahdollisuuksiin, keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja tutustumaan JAMKin koulutuksiin.

Näytä lisää

Täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Ammatilliset täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutuksissamme päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.

Tutustu

Seminaarit ja asiantuntijapäivät

Ilmoittaudu seminaareihin ja asiantuntijapäiviin

Tutustu

Kielikokeet

Cambridge English: Advanced (CAE) -koe on kansainvälisesti arvostettu koe, jonka suorittamalla voit todistaa, että sinulla on riittävä englannin kielen taito, jolla voit viestiä  sekä opiskelussa että työelämässä vaadittavalla ammattimaisella tasolla. Työnhaussa todistus on hyvin tunnettu osoitus hakijan hyvästä kielitaidosta, mikä antaa sinulle mahdollisuuden erottautua hakijoiden joukosta. 

Tutustu

Opetuksen ja ohjauksen täydennyskoulutus

Haluatko pysyä ajan hermoilla ja saada työhön uutta intoa? Onko työyhteisössäsi tarve uudistua? Vie pedagogisia taitojasi ja koulutusosaamistasi eteenpäin täydennyskoulutuksissamme.

Tutustu

Online-kurssit

Verkkokurssit ovat joustava tapa opiskella. Kurssit ovat käytössäsi ympärivuorokauden ja opiskelu tapahtuu kokonaan tai pääosin verkossa. Tutustu verkkokurssitarjontaamme.

Tutustu

Palvelumyynnin yhteystiedot

Martelius-Louniala Tiina

T&K-päällikkö, R&D Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358405797668

Norvapalo Kare

T&K-päällikkö, R&D Manager
HYVI T&K, Research and Development
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405196091
Osaamiset

Kalavainen Jari

Koulutuspäällikkö, Head of Department
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Teacher Education College
+358406617884

Kurki Matti

Koulutus- ja T&K-päällikkö, Head of Department
Teollisuustekniikka, Industrial Engineering
Teknologia, School of Technology
+358405482230