Lokakuu on alumnikuu kaikissa Suomen AMKeissa. Ole sinäkin #ylpeästiAMK ja osallistu arvontaan!

Oletko valmistunut Jyväskylän ammattikorkeakoulusta AMK- tai YAMK-tutkinnosta tai AOKK:sta? Onnittelut ❤ Olet siis alumnimme ja arvokas osa korkeakouluyhteisöämme.

Meillä olisi Sinulle nyt yhteistyöehdotus. Olisi hienoa, jos haluaisit kertoa valmistuneesi juuri meiltä JAMKista. Tämän voisit tehdä haluamassasi mediassa (Instagram, LinkedIn tai Twitter) ja samalla tuoda näkyväksi, kuinka laaja alumniverkosto meillä onkaan.

On kaksi tapaa toimia – ja osallistua samalla arvontaan:

  1. Olet ehkä valmistumishetkellä tehnyt juhlajulkaisun jollain seuraavista alustoista: Instagram, LinkedIn tai Twitter. Kun käyt lisäämässä tuohon julkaisuun aihetunnisteet #JAMK, #JAMKalumni ja #ylpeästiamk , olet mukanamme juhlistamassa alumnikuukautta. Ja mukana arvonnassa.
  2. Jos haluat tehdä uuden julkaisun, voit esimerkiksi kertoa, mitä JAMKissa opiskelu elämääsi on tuonut. Ammattitaitoa, hyviä muistoja, verkostoja, jatkuvaa oppimista? Lisää tähänkin päivitykseen aihetunnisteet #JAMK, #JAMKalumni ja #ylpeästiamk ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme 9.11.2020 kaikkien kampanja-aikana (8.10.-31.10.2020) osallistuneiden kesken JAMK-tuotepalkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Instagram, LinkedIn ja Twitter eivät ole mukana arvonnassa. 

Muistathan varmistaa, että julkaisusi on julkinen. Ja voit ilman muuta tehdä niin monta julkaisua, kuin haluat!

P.S. Olethan myös rekisteröitynyt JAMKin alumniksi? Tee se nyt!

 

 

content_image_719_320px_alumniarvonta.jpg

JAMKin alumnikampanjan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä

Kampanja-aika

8.10.-31.10.2020. Arvonta suoritetaan 9.11.2020.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki, jotka ovat lisänneet julkiseen päivitykseensä Instagramissa, LinkedInissä ja/tai Twitterissä aihetunnisteet #JAMK, #JAMKalumni ja #ylpeästiamk
Julkaisuja voi tehdä useita.

Julkaisu voi olla joko valmistumishetkellä tehty vanha julkaisu ja/tai tätä kampanjaa varten tehty uusi julkaisu.

Alumnikampanjan yhteydessä arvotaan yksi voittaja jokaisella alustalla (Instagram, LinkedIn ja Twitter).

Osallistumisoikeutta ei ole niillä JAMKin työntekijöillä, jotka ovat vastuussa tämän arvonnan järjestelyistä.

Palkinnot

Arvontapalkintoina on JAMKin tuotteita. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
JAMK maksaa mahdolliset lakisääteiset arpajaisverot.
Voittajalle ilmoitetaan voitosta tiedottamalla siitä hänen #JAMKalumni-päivityksensä alla ja ottamalla voittajaan yhteyttä alustan mahdollistamalla yksityisviestillä.
Mikäli voittaja ei ilmoita yhteystietojaan palkinnon toimittamista varten viikon kuluessa voitostaan, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Muut huomiot

Arvontaan osallistujat vapauttavat sosiaalisen median kanavat (Instagram, LinkedIn, Twitter) vastuusta. Nämä kanavat eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
JAMK pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
Arvonnan voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja mahdollisista muista kuin tässä mainituista kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.