jamk.fi

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä jo toimiville suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä opintoja.

Erikoistumiskoulutuksia suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Ne täydentävät tutkintoon johtavaa koulutusta. Koulutuksen laajuus on vähintään 30 opintopistettä. Opinnot voi suorittaa työn ohessa.

Aiheeseen liittyvää

Artificial Intelligence and Data-analytics, Insinööri (YAMK)

Kiinnostaako tekoälyn ja data-analytiikan hyödyntäminen? Koulutuksessa opit käyttämään oikeita menetelmiä oikeassa ympäristössä oikeaan dataan. Pystyt suunnitelemaan, kehittämään ja toteuttamaan data-analytiikkaa ja tekoälyä hyödyntäviä projekteja. Jos olet insinööri (AMK) ja sinulla on jo ohjelmointiosaamista, hae opiskelemaan ensimmäisten joukossa uuteen YAMK-ohjelmaamme!

Jutta Nihtilä hankintakouluttaja
Tarinat

Jutta: Hankintakokemusta yritysmaailmasta

Minulla on pitkä kokemus hankintatehtävistä eri toimialoilla, sekä pääkaupunkiseudulla että Keski-Suomessa. Hankinnan ohella olen päässyt laatuinsinöörin toimenkuvassa uppoutumaan laatujohtamis-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmiin. Työ JAMKin hankintatiimissä antaa minulle mahdollisuuden jakaa yrityssektorilla saamaani tietämystä kouluttajan roolissa.

Jukka Eerola hankintakouluttaja
Tarinat

Jukka: Tulevaisuuden liiketoimintaverkostot kiinnostavat

Koulutan JAMKilla hankintaa laajasti laidasta laitaan aina hankinnan perusteista johtamiseen. Minua kiinnostaa erityisesti tulevaisuuden liiketoimintaverkostot ja niiden vaatimukset. Kuinka voimme saada yhdessä enemmän aikaan? Miten muodostamme asiakkaalle yhä enemmän arvoa?

Näytä lisää