jamk.fi

Työtä tehdään yhä useammin erilaisissa verkostoissa ja projektimuotoisesti. Eri toimijoiden yhteistyössä on kehittämisvoimaa. Verkosto-osaaminen hyödyttää sekä yksittäisiä toimijoita että mukana olevia yhteisöjä.

Verkosto-osaaminen

Hyvillä työkaluilla ja tietotaidolla voi verkostoista saada enemmän irti. Tarjoamme verkostoitumisen ja verkostomaisen yhteistyön tueksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia.

Verkostokoulutuksemme voivat olla pitempikestoisia koulutus- ja kehittämisprosesseja, teemapäiviä, työpajoja ja asiantuntijaluentoja. Meiltä voit tilata myös konsultaatiota verkostojen rakentamisen, kehittämisen ja toiminnan eri vaiheisiin. Lataa esite!

Näin Toimii Verkosto

Näin Toimii Verkosto -koulutuksen teemoja ovat:

  • Verkostoyhteistyön perusteet ja lähtökohdat
  • Verkostoyhteistyön rakentaminen ja toimijuus verkostoissa
  • Verkostostrategia, verkoston koordinointi ja johtaminen
  • Verkoston toimintaympäristöt ja tietokäytännöt.

Näin Toimii Verkostovalmentaja

Näin Toimii Verkostovalmentaja -koulutus vahvistaa osaamistasti, oletpa sitten konkari tai vasta-alkaja verkostoyhteistyön koordinoinnissa ja kehittämisessä.

Koulutus rakentuu seuraavista teemoista:

  • Verkoston koordinaattorin rooli ja omat työkäytänteet
  • Verkostoyhteistyön perusteet ja lähtökohdat
  • Verkostoyhteistyön rakentaminen ja toimijuus verkostoissa
  • Verkostostrategia, verkoston koordinointi ja johtaminen
  • Verkoston toimintaympäristöt ja tietokäytännöt.
Apua
verkostoitujalle

Olemme koonneet näkemyksiä ja oivalluksia verkostotyöstä avuksesi verkkoon. Verkostoitujan apu -julkaisussa verkostovalmentajamme jakavat tietotaitoaan verkostotyöstä ja verkostomaisesta työotteesta. Julkaisun on tuottanut Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti, jonka tehtävänä oli koordinoida ja tukea Opin ovi -hankeperhettä.

Tutustu julkaisuun!

Kehity koulutussuunnittelijana 5 op

Toimitko koulutussuunnittelijana, henkilöstön osaamisen kehittäjänä tai kouluttajana, jonka tehtäviin kuuluu koulutussuunnittelu? Kehity koulutussuunnittelijana -koulutus on nappivalinta, jos haluat syventää osaamistasi koulutussuunnittelun asiantuntijana ja laajentaa ammatillisia verkostojasi.

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Siitari Maija-Liisa

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Teacher Education College
+358405959180