jamk.fi

Teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja liittyy yhä tiiviimmäksi osaksi myös oppimista  – pysy muutoksessa mukana. Osaavissa käsissä uusi teknologia voi kohdata opetuksen kehittämisen tarpeet. Oppimisen uusien tilojen ja digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan uudenlaista näkökulmaa opetukseen, teknistä taituruutta sekä rohkeutta kokeilla uutta.

Koulutuksissamme opit soveltamaan tieto- ja viestintätekniikkaa opetuskäytössä ja oppimisen ohjaamisessa. Ensisijalla ovat pedagogisesti perustellut ratkaisut, joiden tueksi teknologia voidaan valjastaa. Parhaimmillaan digitalisaatio vie yhdessä tekemisen ja vuorovaikutuksen aivan uudelle tasolle.

Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta, maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Älyä
luokkaan! Tilaa koulutus.

Pitäisikö oppilaitoksessasi kehittää uuteen teknologiaan liittyvää osaamista? Meillä on ehdotus. Tulkaa porukalla testaamaan uutta oppimisympäristöämme!

Käytännönläheisessä koulutuksessa saatte tuntumaa uusiin laitteisiin, ideoitte yhdessä opetuskäyttöä ja kuulette lisää oppimista tukevista pedagogisista ratkaisuista. Koulutus räätälöidään vastaamaan organisaation tarpeita. Voimme järjestää vastaavan toteutuksen myös alueellisesti. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Hartikainen Santtu

Hartikainen Santtu

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358408256330
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Digipedagogiikan osaaminen seuraavalle tasolle! Kysy lisää digimaailman valmennusohjelmista ja täydennyskoulutuksista.