jamk.fi

Teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja liittyy yhä tiiviimmäksi osaksi myös oppimista  – pysy muutoksessa mukana. Osaavissa käsissä uusi teknologia voi kohdata opetuksen kehittämisen tarpeet. Oppimisen uusien tilojen ja digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan uudenlaista näkökulmaa opetukseen, teknistä taituruutta sekä rohkeutta kokeilla uutta.

Koulutuksissamme opit soveltamaan tieto- ja viestintätekniikkaa opetuskäytössä ja oppimisen ohjaamisessa. Ensisijalla ovat pedagogisesti perustellut ratkaisut, joiden tueksi teknologia voidaan valjastaa. Parhaimmillaan digitalisaatio vie yhdessä tekemisen ja vuorovaikutuksen aivan uudelle tasolle.

Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta, maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Koulutuksiamme

Kysy lisää räätälöidyistä opettajien digiosaamisen valmennusohjelmistamme!

 

Kohti digitaalista opettajuutta

Kohti digitaalista opettajuutta hankkeen koulutuksissa kehitetään monipuolisesti opettajien digitaitoja. Osallistujat saavat valmiuksia laadukkaiden verkko-oppimisprosessien toteuttamiseen, TVT:n hyödyntämiseen pedagogisesti mielekkäällä tavalla sekä oppilaitoksen digitalisaation kehittämiseen.

Tutustu koulutuksiin!

Älyä
luokkaan! Tilaa koulutus.

Pitäisikö oppilaitoksessasi kehittää uuteen teknologiaan liittyvää osaamista? Meillä on ehdotus. Tulkaa porukalla testaamaan uutta oppimisympäristöämme!

Käytännönläheisessä koulutuksessa saatte tuntumaa uusiin laitteisiin, ideoitte yhdessä opetuskäyttöä ja kuulette lisää oppimista tukevista pedagogisista ratkaisuista. Koulutus räätälöidään vastaamaan organisaation tarpeita. Voimme järjestää vastaavan toteutuksen myös alueellisesti. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Hartikainen Santtu

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Teacher Education College
+358408256330