jamk.fi

Luonnonvara-alaHaluatko olla turvaamassa kotimaisen ruuan, puhtaan veden ja luontoa säästävän energian käyttöä? Haluatko opiskella maaseudun osaavaksi asiantuntijaksi?

Meillä voit opiskella agrologiksi ja työskennellä elävän maaseudun puolesta! Hankit monipuolista osaamista mm. kotieläintaloudesta, kasvinviljelystä ja metsätaloudesta. Opintoja voi suunnata  ympäristönhoitoon, maaseutupalveluihin, bioenergiaan tai maataloustuotannon tuotantojärjestelmiin ja teknologiaan.

Agrologiksi valmistuneet löytävät haastavia ja innostavia töitä maaseudun ja biotalouden kehittäjinä.

Avoin AMK - kaikille avoin!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opiskele avoimessa, kun haluat

  • lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamistasi
  • suunnittelet hakeutuvasi ammattikorkeakouluopintoihin
  • kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa.

» Lue lisää avoimesta AMK:sta

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella ammattikorkeakoulututkintoihin kuuluvia opintojaksoja, mutta ei koko tutkintoa. Opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet valituksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi.

Voit opiskella avoimen opiskelijoille varatuilla opiskelijapaikoilla tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä tai vain avoimen opiskelijoille suunnatuissa ryhmissä. Opintoja on sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin, mutta myös kokonaan verkossa. Valitse omasi!

Äänismaa Pekka

Johtaja, Director
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358400279057
Osaamiset