Astu kansainvälisen tiimiyrittäjyyden maailmaan oppimaan liiketaloutta! Tiimiakatemia on globaalisti toimiva yrittäjyyden huippuyksikkö Jyväskylässä.

Oppimismatka Tiimiakatemialla rakentuu omien tavoitteittesi mukaisesti. Saat tehdä kaksi kertaa vuodessa päivitettävän oppimissopimuksen, jossa määrittelet oman tiesi "henkilökohtaiseen mestaruuteen". Matkalla sinun ei tarvitse koskaan olla yksin, tiimi ja taitava tiimivalmentaja auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Opinnoissa pääset paneutumaan yritystoiminnalle seitsemään keskeiseen osaamisalueeseen: digiteknologiaosaaminen, tiimiyrittäjyysosaaminen, viestintäosaaminen, myynti-, asiakkuus- ja markkinointiosaaminen, johtamisosaaminen, luovuus- innovointi- ja palveluosaaminen sekä oppivan oppimisen osaaminen. Yritystoiminnassa tarvittavan osaamisen lisäksi kehittyvät resilienssi–, esiintymis–ja tiimitaitosi. Meillä hiljaiset saavat äänen ja äänekkäät oppivat kuuntelemaan. Lähde matkaamme!

Jyväskylän Tiimiakatemiaan voit hakea seuraavan kerran maaliskuussa 2022!

Tiimiakatemialla pääset tekemään bisnestä ja kasvattamaan työelämäverkostoasi - jo opiskeluaikana. Pääset työllistämään itsesi tekemällä monia erilaisia projekteja asiakkaille ja asiakkaiden kanssa. Valmistuessasi olet rakentanut itsellesi kattavan verkoston juuri sillä alalla, mikä itseäsi kiinnostaa.

Asiakkaistamme löytyy sekä lukuisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä että tunnettuja suuyrityksiä kuten Hartwall, LähiTapiola ja Nordea.

Lue lisää Tiimiakatemiasta

Tiimiakatemialainen

 • on kiinnostunut yrittäjyydestä
 • pitää haasteista ja itsensä toteuttamisesta
 • osaa kehittää toimintaansa palautteen perusteella
 • kokeilee rohkeasti eri asioita
 • haluaa osallistua liiketoiminnan kehittämiseen
 • toimii vastuullisesti ja oma-aloitteisesti
 • huomioi tiimin muut jäsenet

Opi bisnestä tekemällä bisnestä

Videolla käydään läpi Tiimiakatemian syyslukukauden perusopintojen jälkeistä viikkorakennetta, sekä kommentteja niin valmentajalta kuin tiimiyrittäjiltä.

Tsekkaa myös Tiimiakatemian Youtube-kanava

Voit katsoa videon myös täältä »

Opit

 • tuotteistamaan ja tuottamaan palveluita,
 • tekemään suunnitelmia, jotka jalostuvat käytännön toimenpiteiksi työelämän pyörteissä,
 • hyödyntämään digitaalisia työkaluja työsi tukena,
 • johtamaan niin itseäsi kuin tiimiäsi ja
 • kehittämään palvelukokonaisuuksia kansallisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä.

 

Tiimiakatemialla olet osa yhteisöä

Tiimiakatemialla saat olla mukana yhteisössä, jossa opitaan ja tehdään paljon yhdessä. Kerran kuukaudessa meillä on Vahvuuslaskenta, jossa kerromme innostavia tiimitarinoita ja jaamme oppeja erilaisista projekteista. Syksyisin ja keväisin jokainen tiimi saa vuorollaan järjestettäväkseen yhteiset Rakettipäivät. Päivän käytämme ratkomalla jotain isoa kehityshaastetta, illalla palkitsemme ansioituneita tiimejä ja tiimiläisiä – ja hieman juhlimmekin.

 

Osaavat tiimivalmentajat ovat apunasi

Tiimiakatemialla ei ole opettajia, vaan jokaiselle tiimillä on oma tiimivalmentaja. Hänen tehtävänään on auttaa teitä kehittymään tiiminä ja oppimaan yhdessä. Saat häneltä myös henkilökohtaista sparrausta ja ohjausta, joten sinulla on oma coach koko opiskeluajan.

Tiiminne kokoontuu kaksi kertaa viikossa omiin treeneihin valmentajan kanssa. Treenit ovat tiimin itse vetämiä ”oppitunteja”. Aiheina voivat olla esimerkiksi meneillä olevat projektit, talous-ja kirjanpito, bloggaus ja valokuvaus tai tiimiyrityksen tuotteiden kehittäminen. Osa treeneistä käytetään usein dialogi–ja keskustelutaitojen kehittämiseen.

Oppimismatkoja ympäri maailmaa

Suurin yhteinen ponnistuksemme on vuosittain järjestettävä Learning Circus. Tiimit matkaavat maita pitkin valitsemillaan kulkuneuvoilla ja suorittavat matkan aikana erilaisia tehtäviä. Teidän on esimerkiksi tehtävä viisi yritysvierailua, muutama tehdaskäynti ja tutustuttava jonkun viinitilan toimintaan. Myös Unesco-kohteet ovat olleet suosittuja. Lisäksi matkan aikana on järjestetty erilaisia workshopeja kouluissa ja oppilaitoksissa. Matkan huipentuma on aina yhteinen kolme päivää kestävä Basecamp ja Tiimiyrittäjien seminaari jossain päin Eurooppa. Niitä on järjestetty mm. Unkarin Balaton-järvellä, Amsterdamissa, Berliinissä ja Romanian Brasovissa.

Opintojen päättyessä tiimit tekevät yhdessä maailmanympärysmatkan tiimiyrityksen kautta ansaitsemillaan rahoilla.

Tavallinen päivä Tiimiakatemialla

Voit katsoa videon myös täältä »
150
tiimiyrittäjää

Tiimiakatemialla työskentelee 150 tiimiyrittäjää.

6
valmentajaa

Tiimiakatemian valmentajat sparraavat sinua kohti tavoitettasi.

20
projektia

Jokainen tiimiyrittäjä tekee opintojensa aikana noin 20 projektia.

Tiimiakatemian aula

Tutustu Tiimiakatemian uusiin tiloihin Kankaalla

"Tiimiakatemialle on tärkeä toimia siellä, missä sen lähiverkosto, asiakkaat ja kumppanit toimivat, ja että vieraat pääsevät helposti käymään myös paikan päällä."

Lue lisää
Tiimiyrittäjäksi? Tutustu toimintaan Tiimiakatemian sivuilla! Lue lisää
 

Hakuohjeet

Koulutus löytyy hakuportaalista opintopolku.fi -> Tradenomi (AMK), liiketalous -> Tiimiakatemia

47%
toimii yrittäjinä

Tiimiakatemialaisten yrityksiä: FinnChat Oy | Morton Oy | Crazy Town Oy | Fashion Unit Oy | KOTO Designmarket Oy | bGH Uusmedia Oy

Tiimiakatemia Facebookissa

Tradenomit Facebookissa

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtonen Timo

Lehtonen Timo

Tuntiopettaja, Visiting Lecturer
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business
+358405932872