Haluatko lähteä matkalle maailman ympäri ja oppia samalla liiketaloutta? Tiimiakatemia on globaalisti toimiva yrittäjyyden huippuyksikkö Jyväskylässä.

Oppimismatka Tiimiakatemialla rakentuu omien tavoitteittesi mukaisesti. Saat tehdä kaksi kertaa vuodessa päivitettävän oppimissopimuksen, jossa määrittelet oman tiesi "henkilökohtaiseen mestaruuteen". Matkalla sinun ei tarvitse koskaan olla yksin, tiimi ja taitava tiimivalmentaja auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Yritystoiminnassa tarvittavan osaamisen lisäksi kehittyvät vuorovaikutus–, esiintymis–ja tiimitaitosi. Meillä hiljaiset saavat äänen ja äänekkäät oppivat kuuntelemaan. Lähde matkaamme!

Jyväskylän Tiimiakatemiaan voit hakea seuraavan kerran maaliskuussa 2021!

Tiimiakatemialla pääset tekemään rahaa ja kasvattamaan verkostoa jo opiskeluaikana. Pääset työllistämään itsesi tekemällä monia erilaisia projekteja asiakkaille ja asiakkaiden kanssa. Valmistuessasi olet rakentanut itsellesi kattavan ammattiverkoston juuri sillä alalla, mikä itseäsi kiinnostaa. Asiakkaitamme ovat mm. Hartwall, LähiTapiola, Nordea, Adidas ja monet monet muut.

Lue lisää Tiimiakatemiasta

Tiimiakatemialainen

  • on kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä
  • pitää haasteista ja itsensä toteuttamisesta
  • osaa kehittää toimintaansa palautteen perusteella
  • kokeilee rohkeasti eri asioita
  • toimii vastuullisesti ja oma-aloitteisesti
  • huomioi tiimin muut jäsenet

Opi bisnestä tekemällä bisnestä

Videolla käydään läpi Tiimiakatemian viikkorakennetta, sekä kommentteja niin valmentajalta kuin tiimiyrittäjiltä.

Tsekkaa myös Tiimiakatemian Youtube-kanava

Voit katsoa videon myös täältä »

Opit

  • tuotteistamaan ja tuottamaan palveluita ja tapahtumia
  • tekemään suunnitelmia, jotka jalostuvat käytännön toimenpiteiksi liike-elämän pyörteissä
  • johtamaan palveluprosesseja ja
  • kehittämään palvelukokonaisuuksia vaikkapa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

 

Tiimiakatemialla olet osa yhteisöä

Tiimiakatemialla saat olla mukana yhteisössä, jossa opitaan ja tehdään paljon yhdessä. Kerran kuukaudessa meillä on Vahvuuslaskenta, jossa kerromme innostavia tiimitarinoita ja jaamme oppeja erilaisista projekteista. Syksyisin ja keväisin jokainen tiimi saa vuorollaan järjestettäväkseen yhteiset Rakettipäivät. Päivän käytämme ratkomalla jotain isoa kehityshaastetta, illalla palkitsemme ansioituneita tiimejä ja tiimiläisiä – ja hieman juhlimmekin.

 

Osaavat tiimivalmentajat ovat apunasi

Tiimiakatemialla ei ole opettajia, vaan jokaiselle tiimillä on oma tiimivalmentaja. Hänen tehtävänään on auttaa teitä kehittymään tiiminä ja oppimaan yhdessä. Saat häneltä myös henkilökohtaista sparrausta ja ohjausta, joten sinulla on oma coach koko opiskeluajan.

Tiiminne kokoontuu kaksi kertaa viikossa omiin treeneihin valmentajan kanssa. Treenit ovat tiimin itse vetämiä ”oppitunteja”. Aiheina voivat olla esimerkiksi meneillä olevat projektit, talous-ja kirjanpito, bloggaus ja valokuvaus tai tiimiyrityksen tuotteiden kehittäminen. Osa treeneistä käytetään usein dialogi–ja keskustelutaitojen kehittämiseen.

Oppimismatkoja ympäri maailmaa

Suurin yhteinen ponnistuksemme on vuosittain järjestettävä Learning Circus. Tiimit matkaavat maita pitkin valitsemillaan kulkuneuvoilla ja suorittavat matkan aikana erilaisia tehtäviä. Teidän on esimerkiksi tehtävä viisi yritysvierailua, muutama tehdaskäynti ja tutustuttava jonkun viinitilan toimintaan. Myös Unesco-kohteet ovat olleet suosittuja. Lisäksi matkan aikana on järjestetty erilaisia workshopeja kouluissa ja oppilaitoksissa. Matkan huipentuma on aina yhteinen kolme päivää kestävä Basecamp ja Tiimiyrittäjien seminaari jossain päin Eurooppa. Niitä on järjestetty mm. Unkarin Balaton-järvellä, Amsterdamissa, Berliinissä ja Romanian Brasovissa.

Opintojen päättyessä tiimit tekevät yhdessä maailmanympärysmatkan tiimiyrityksen kautta ansaitsemillaan rahoilla.

Tavallinen päivä Tiimiakatemialla

Voit katsoa videon myös täältä »
180
tiimiyrittäjää

Tiimiakatemialla työskentelee 180 tiimiyrittäjää.

8
valmentajaa

Tiimiakatemian valmentajat sparraavat sinua kohti tavoitettasi.

70
kirjaa

Jokainen tiimiyrittäjä lukee opintojensa aikana noin 70 kirjaa.

Iiris Nokka

Yrittäjä, opiskelija Iiris Nokka, Maru Second Hand & Outlet

"Työpäivien aikana suurin osa ajasta menee asiakkaiden palvelemiseen, vaatteiden vastaanottamiseen, hinnoittelemiseen ja esimerkiksi somen päivittämiseen. Kaikki liiketoiminnan kehittäminen pitääkin tehdä työvuorojen ulkopuolella, joka on välillä aika haastavaa. Uusia ideoita pitäisi tuoda jatkuvasti kokeiluun. "

Lue lisää
Tiimiyrittäjäksi? Tutustu toimintaan Tiimiakatemian sivuilla! Lue lisää
 

Hakuohjeet

Koulutus löytyy hakuportaalista opintopolku.fi -> Jyväskylän amk -> Liiketalouden ala -> Tiimiakatemia

Opintopolku.fi Hakuaika 18.3. - 1.4.2020 klo 15.00 Hae!
47%
toimii yrittäjinä

Tiimiakatemialaisten yrityksiä: Suodatin | SPYM | Solidi | Monkey Business | Business Arena | Dialogue Life | Zestmark | Fashion Unit | Elämystuotanto | bGH Uusmedia

Tiimiakatemia Facebookissa

Tradenomit Facebookissa

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtonen Timo

Lehtonen Timo

Lehtori, Senior Lecturer
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business
+358405932872