ICT-alan osaamissalkku-koulutus on JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä toteuttama koulutuskokonaisuus.  Koulutuksen keskiössä ovat ICT-alan nykytrendit lisättynä digitaalisella markkinoinnilla ja verkkokauppaosaamisella. Koulutukseen liittyvät kehittämistehtävät toteutetaan ketterillä menetelmillä tiimeissä, yhteistyössä alan yritysten kanssa.   

Koulutuksen ajankohta:

Koulutus toteutetaan ajalla 14.5.2018 - 01.10.2018. Koulutukseen ei sisälly lomaa.

Kohderyhmä:

Koulutuksen ensisijaisena kohderyhmänä ovat ICT-alan korkeakoulututkinnon suorittaneet tai työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta vastaavan ammattitaidon omaavat TE-toimiston asiakkaat, jotka haluavat päivittää ICT-alan osaamistaan nykyaikaan ja työllistyä ICT -alan yritysten monipuolisiin työtehtäviin. Etuna hakijalle katsotaan ohjelmointiosaaminen ja ymmärrys ohjelmistokehityksestä.

Toteutus:

Koulutus jakaantuu kaikille valituille suunnattuun lähiopetukseen ja henkilö/tiimikohtaiseen, yrityslähtöiseen kehittämistehtävään valitun aiheen tiimoilta. Kehitystehtävä toteutetaan ketterää Scrumia seuraten ja jokainen tiimi saa viikoittain tiimikohtaista valmennusta prosessin läpiviemiseksi. Lähiopetus toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella, Rajakatu 35:ssa.

Koulutuksen sisältö:

  • Johdanto ICT-alan nykytrendeihin
  • Big Data ja tiedon louhinta
  • Tekoäly
  • Digitaalinen alustatalous
  • Kryptologia ja lohkoketjut
  • Internet of Things / Teollinen Internet
  • Kyberturvallisuus
  • Digitaalinen markkinointi ja verkkokauppa

 

TE-palvelut: Hakeminen

Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (http://www.te-palvelut.fi/te/fi/-> haussa oleva työvoimakoulutus) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, Sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Koska valinta koulutukseen tai mahdolliseen haastatteluun perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:  Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi  Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

JAMK: lisätietoja

Liukkonen Petri

Liukkonen Petri

Asiantuntija, Specialist
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358503429084