jamk.fi

KulttuurialaKulttuuriala tarjoaa vetovoimaisen ja luovan opiskeluympäristön, jossa voi perehtyä musiikin syvällisiin tulkinta- ja opetuskysymyksiin. JAMK on Suomen suurin musiikkipedagogien kouluttaja.

Musiikin tutkinto-ohjelman naapurissa toimivat Jyväskylän yliopiston musiikin laitos ja Jyväskylän ammattiopiston musiikin ja tanssin koulutus. Yhdessä näiden kumppaneiden kanssa muodostamme ainutlaatuisen suomalaisen musiikkiosaamisen keskittymän – Suomalaisen musiikkikampuksen.

Iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa

Muskaristudion ryhmistä löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0 - 10-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden ryhmissä vanhemmat ovat mukana. Musiikkileikkikoulussa lapsesi oppii musiikkia kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti puheen, laulun, liikkeen, rytmiikan, tanssin ja kuuntelemisen kautta.

» Lue lisää muskaristudiosta

Löydä uusi harrastus harjoitusmusiikkiopistossa

Harjoitusmusiikkiopistossa voi opiskella eri instrumenttien soittamista. Otamme oppilaiksi sekä vasta-alkajia että aiemmin soittoa/laulua harrastaneita. Opintojen aikana voi tehdä Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimusten mukaisia tasosuorituksia.

Instrumenttiopettajina toimivat musiikin koulutusohjelman musiikkipedagogiopiskelijat ja opetusta ohjaa ammattikorkeakoulun vastaava opettaja.

» Lue lisää harjoitusmusiikkiopistosta

Avoin AMK - kaikille avoin!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opiskele avoimessa, kun haluat

  • lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamistasi
  • suunnittelet hakeutuvasi ammattikorkeakouluopintoihin
  • kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa.

» Lue lisää avoimesta AMK:sta

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella ammattikorkeakoulututkintoihin kuuluvia opintojaksoja, mutta ei koko tutkintoa. Opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet valituksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi.

Voit opiskella avoimen opiskelijoille varatuilla opiskelijapaikoilla tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä tai vain avoimen opiskelijoille suunnatuissa ryhmissä. Opintoja on sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin, mutta myös kokonaan verkossa. Valitse omasi!