Tervetuloa hakemaan Jyväskylän ammattikorkeakouluun!

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 16.3.2022 kello 8.00 ja päättyy 30.3.2022 kello 15.00. Ennakkotehtävän tulee olla ladattuna hakemuksellesi Opintopolussa 6.4.2022 kello 15.00 mennessä. Tämän jälkeen ennakkotehtävän lataaminen ei ole mahdollista. Vain määräaikaan mennessä palautetut ennakkotehtävät huomioidaan valinnassa.

Ennakkotehtävä

Ennakkotehtävänä on enintään kahden minuutin mittainen hakuvideo ja kirjallinen CV.

1. Lataa vapaamuotoinen hakuvideo YouTubeen tai valitsemaasi jaettuun verkkokansioon (esim. Dropbox), niin että se on vapaasti katsottavissa vähintään 10.6.2022 saakka.

  • Ohjeet videon lataamisesta YouTubeen löydät täältä.
  • Tiedoston jakamiseen löytyy ohjeita täältä.

2. Tee kirjallinen CV, josta löytyy ainakin:

  • nimi, syntymäaika, kuva ja yhteystiedot
  • aiemmat tutkinnot, muut koulutukset ja opintomenestyksesi niissä
  • työkokemuksesi
  • harrastukset, luottamustoimet ja kaikki muu sellainen, jonka uskot vaikuttavan valintaasi tiimiyrittäjyyden, uuden maailman markkinoinnin ja vastuullisen liiketoiminnan koulutukseen
  • Lisää myös hakuvideosi linkki CV:hen

CV:n ei tarvitse noudattaa mitään erityistä asiakirjamallia. Tallenna CV pdf-muotoon.

Ennakkotehtävästä voi saada enintään 40 pistettä. Videosta tulee saada vähintään 4 pistettä ja CV:stä vähintään 4 pistettä. Arvioinnissa painotetaan näyttöä soveltuvuudesta ammattikorkeakouluopintoihin, motivaatiosta tiimiyrittäjänä toimimiseen. Ennakkotehtävän perusteella valitaan valintakokeeseen kutsuttavat.

Ennakkotehtävää käytetään tutkinto-ohjelman valinnoissa. Huomaa, että ennakkotehtävä on näkyvissä kaikille hakemusta käsitteleville virkailijoille, joten älä kerro siinä muiden ihmisten nimiä, terveys- tai perheasioita tai muitakaan luottamuksellisia tietoja.

Valintakoe

Valintakokeeseen kutsutaan 100 ennakkotehtävästä eniten pisteitä saanutta hakijaa. Ennakkotehtävän ohjeet löydät tältä sivulta ylempää. Ennakkotehtävä liitetään Opintopolun sähköiselle hakemukselle 6.4.2022 klo 15 mennessä.

Tiimiakatemian oma valintakoe järjestetään 31.5.2022. Valintakoe koostuu seuraavista osioista:

  • kirjallinen tehtävä max 20p, min. 4p.
  • dialogitehtävä max. 20p., min. 4p.
  • toiminnallinen tehtävä max. 20p., min. 4p.

Hakijan tulee suorittaa ennakkotehtävä ja valintakokeen osiot hyväksytysti. Lopullinen opiskelijavalinta tehdään ennakkotehtävän ja valintakokeen yhteispistemäärän perusteella. Tiimiakatemia ei tee valintakoeyhteistyötä.

Lisätietoa valintakokeesta:

Manner Anu

Manner Anu

Lehtori, Senior Lecturer
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business