Jukka Eerola | Hankintaosaajakouluttaja

Jukka: Tulevaisuuden liiketoimintaverkostot kiinnostavat

Jukka Eerola hankintakouluttaja

"Koulutan JAMKilla hankintaa laajasti laidasta laitaan aina hankinnan perusteista johtamiseen. Minua kiinnostaa erityisesti tulevaisuuden liiketoimintaverkostot ja niiden vaatimukset. Kuinka voimme saada yhdessä enemmän aikaan? Miten muodostamme asiakkaalle yhä enemmän arvoa?"

Olen Jukka Eerola ja toimin hankintatiimissä kouluttajana. Tähänastisen työkokemukseni olen kerryttänyt kansainvälisen myynnin parista toimiessani niin jälkimarkkinointi- kuin markkinointitehtävissä konerakennus- ja komponenttiteollisuudessa. Aloitin JAMKilla vuoden 2018 alussa ja täytyy sanoa, että on tämä vaan mukavaa hommaa.

Koulutan JAMKilla hankintaa laajasti laidasta laitaan aina hankinnan perusteista johtamiseen. Minua kiinnostaa erityisesti tulevaisuuden liiketoimintaverkostot ja niiden vaatimukset. Kuinka voimme saada yhdessä enemmän aikaan? Miten muodostamme asiakkaalle yhä enemmän arvoa? Pyrin avaamaan erilaisia näkökulmia tiimilleni ja opiskelijoille myös sieltä neuvottelupöydän toiselta puolelta, myynnistä.

Työssäni parasta olette Te, ihmiset. Kouluttajana koen, että ryhmien vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen ovat valtava voimavara meille kaikille. Näistä tilanteista nautin itse suunnattomasti ja myös omaan takkiin tarttuu aina uutta. Kiitos teille siitä! 

Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat ylitse muiden. Ne ovat perhe ja liikunta. Olen kahden pienen lapsen isä, joten vapaa-ajasta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Välillä niin kiireisestäkin arjesta pyrin palautumaan useimmiten jääkiekon avulla, jonka parissa olen elänyt kutakuinkin viimeiset 25 vuotta.

Yhdessä eteenpäin ja törmäillään!

Takaisin