Petrus Syvänperä | Hankintaosaaja-kouluttaja

Petrus: Käytännön kokemus hankinnasta ja teollisuudesta

"Olen ottanut missiokseni jakaa omia käytännön kokemuksiani työelämästä ja hankinnan erinäisistä käänteistä sekä valmentaa tulevia ammattilaisia työelämään yleisestikin. Pyrin tuomaan opetukseeni laajaa näkemystä teollisuuden moninaisista piirteistä monelta eri kantilta."

Olen Petrus Syvänperä ja hankintatiimin toistaiseksi uusin jäsen. Tähän asti olen työskennellyt teollisuudessa ja kaupan alalla erinäisissä hankinnan, logistiikan, myynnin ja materiaalihallinnan tehtävissä.

JAMKissa opetan hankintaa laajasti perusteista kehittämiseen ja analysointiin. Olen ottanut missiokseni jakaa omia käytännön kokemuksiani työelämästä ja hankinnan erinäisistä käänteistä sekä valmentaa tulevia ammattilaisia työelämään yleisestikin. Pyrin tuomaan opetukseeni laajaa näkemystä teollisuuden moninaisista piirteistä monelta eri kantilta.

Työssäni parasta on päästä jakamaan omaa kokemustani, ja huomata, miten suurella mielenkiinnolla ihmiset ottavat tietoa vastaan. Samaan aikaan saan syventää jatkuvasti omaa osaamistani ja imeä tietoa hyvistä keskusteluista luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

Vapaa-aikani viettelen perheeni kanssa omakotitaloasumista ylläpitäen. Vastineeksi arjen kiireille harrastan musiikkia, jonka ääressä kaikki muu arkinen saa jäädä hetkeksi taakse. Lisäksi kuntosali ja frisbeegolf roikkuvat mukana arjen keskellä.

Tähtäimenä luoda hankinnasta kilpailukykyä!

Takaisin