Haluaisitko oppia johtamaan ja kehittämään verkostoja sekä toimimaan eri verkostoissa paremmin? Opiskele verkostojohtamista avoimessa amk:ssa! Pääset mukaan monialaiseen ryhmään, jossa verkostoidut muiden alojen ihmisten kanssa.

Verkostojohtamisen asiantuntemusta kehittämis- ja johtotehtäviin

Verkostojohtamisen YAMK-tasoisesta koulutuksesta saat tiedot, taidot ja valmiudet toimia verkostoissa asiantuntemusta vaativissa kehittämis- ja johtotehtävissä - myös kansainvälisesti.

Omaksut uusinta tietoa verkostoista, verkostojohtamisesta, yhteistyön kehittämisestä sekä hankintojen ja myynnin johtamisesta. Osaat soveltaa työelämän tutkimus- ja kehittämismenetelmiä oman osaamisesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kykenet reagoimaan nopeisiin muutoksiin, luomaan uusia toimintamalleja ja johtamaan muutosprosesseja.

Koulutus toteutetaan monialaisena. Pääset verkostoitumaan eri alojen ihmisten kanssa, vaihtamaan ajatuksia sekä oppimaan yhdessä uutta.

Sinulle, joka haluat oppia johtamaan ja kehittämään verkostoja

Verkostojohtamisen koulutus on sinulle, joka haluat oppia paremmin toimimaan verkostoissa sekä johtamaan ja kehittämään verkostoja entistä laaja-alaisemmin. Sinua kiinnostaa uusin tieto ja ymmärrys verkostoista, verkostojohtamisesta ja yhteistyön kehittämisestä. Haluat oppia johtamaan hankintoja ja liiketoimintaa menestyksellisesti yli toimialarajojen.

Koulutus on osa avoimen ammattikorkeakoulun YAMK-opintotarjontaa, johon voi osallistua kuka vain. Suosittelemme kuitenkin, että sinulla olisi vähintään alempi korkeakoulututkinto. Opiskella voit työn ohessa.

 

 

Opintojen sisältö

Koulutuksen keskeisen sisällön muodostavat liiketoimintaverkostot ja johtaminen kompleksisessa ympäristössä. Verkoston menestys vaatii tuloksellista yhteistyötä, ja siksi yhteistyön kehittäminen ja yhdessä tekeminen – erityisesti yhdessä kehittäminen ja innovointi - ovat tärkeä osa koulutuksen sisältöä. Lisäksi perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin.

Opintojaksot

  • Liiketoimintaverkostot
  • Uudistuva johtajuus
  • Tutkiva kehittäminen
  • Hankintojen johtaminen
  • Asiakaskokemuksen johtaminen
  • Talouden ohjaus

Lue lisää

 
Kiinnostuitko? Verkostojohtaminen, avoin amk Ilmoittaudu
 

Aikataulut

Koulutus toteutetaan monimuotona. Opiskelet ja opit lähipäivillä, asiantuntijaluennoilla, ryhmäkeskusteluissa, yhdessä tekemällä sekä kirjallisten tehtävien ja oman pohdinnan kautta. Lähipäiviä on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Opiskella voit työn ohessa.

Lue lisää aikatauluista

 

Hinta

Avoimen ammattikorkeakoulun kokonaisuudet maksavat 10 € / opintopiste (op) eli 30 opintopisteen koulutuksesta maksat 300 €. Mikäli olet työtön työnhakija, lomautettu tai turvapaikan hakija, olet oikeutettu maksuttomaan koulutukseen.

Lue lisää opintomaksuista

 

Tutustu kouluttajiin

TKt Sanna Nieminen | Kouluttaja ja kehittäjä

"Työni on mielenkiintoista ja innostavaa! Paras palkinto työstä on se, kun onnistuneiden koulutuspäivien jälkeen osallistujan silmä palaa innosta päästä kehittämään omaa työtään ja organisaatiotaan."

Lue lisää
Jukka Eerola hankintakouluttaja

Jukka Eerola | Hankintaosaajakouluttaja

"Koulutan JAMKilla hankintaa laajasti laidasta laitaan aina hankinnan perusteista johtamiseen. Minua kiinnostaa erityisesti tulevaisuuden liiketoimintaverkostot ja niiden vaatimukset. Kuinka voimme saada yhdessä enemmän aikaan? Miten muodostamme asiakkaalle yhä enemmän arvoa?"

Lue lisää

Ota yhteyttä

Eerola Jukka

Eerola Jukka

Lehtori, Senior Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358404814759
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Aiheeseen liittyvää

Tarinat

Yhteistyö ja kehittäminen tapahtuu verkostoissa, yksin ei pärjää

Verkostojohtaminen sopii kaikille, joilla on kiinnostusta verkostoissa toimimiseen ja työelämän kehittämiseen, toimialasta riippumatta. Verkosto-osaaminen ja verkostojohtaminen ovat tulevaisuuden taitoja.

Verkostojohtaminen, YAMK

Haluatko oppia uutta, kehittyä ammatillisesti ja kehittää liiketoimintaa? Verkostojohtamisen YAMK-tutkinnossa perehdyt liiketoimintaverkostoihin, yhteistyöhön, johtamiseen, kilpailukykyyn ja hankintoihin. Innostut - työn ohessa - opiskelusta ja kehittämisestä monialaisessa ryhmässä uusien opiskelijakavereiden kanssa.

Tähtään YAMK-tutkintoon

Onko sinulla tehtynä AMK- tai opistotason tutkinto? Tähtää avoimessa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tai tee yksittäisiä YAMK-opintojaksoja.

Näytä lisää