Haluatko lisätä osaamistasi työkyvystä, työllistymisestä, kuntoutuksesta ja monialaisesta yhteistyöstä? Tule mukaan työkykykoordinaattorin koulutukseen! Koulutus toteutetaan verkossa.

Tämä avoimen AMK:n toteuttama 10 op:n koulutus sopii henkilöille, jotka työskentelevät esimerkiksi työterveyshuollossa, SOTE-keskuksissa, TE-palveluissa, oppilaitoksissa tai HR-tehtävissä.

Keskeisiä sisältöalueita työllistymisen ja työkyvyn uudistuvat palvelut (5 op) sekä laaja-alainen työote työllistymiseen ja työkykyyn (5 op).

Opintojaksojen aikana saat perusosaamista työllistymisen ja työkyvyn palvelujärjestelmästä, sen osa-alueista ja toiminnasta. Opit tuntemaan työllistymisen ja työkyvyn haasteisiin liittyviä tekijöitä ja tilanteita. Toisen osion aikana saat ohjaustyön perusosaamista sekä opit toimimaan osana työllistymisen ja työkyvyn tuen yhteistyöverkostoja. Lisäksi opit tunnistamaan työkykyriskejä ja varhaisen välittämisen menetelmiä. Tavoitteena on, että kykenet edistämään kestävään työllistymisratkaisuun pääsemistä ja työhön paluuta.

Ilmoittautuminen aukeaa 3.8.2021 klo 10.00.

STM:n tiedote aiheesta

Kysy lisää:

Tuomimäki Satu

Tuomimäki Satu

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358505212143

Jaa

Takaisin