jamk.fi

Haluatko ymmärryksen XR:n mahdollisuuksista? Osaamisen ohjelmoinnista ja työkaluista? Kyvyn toimia tuotannoissa? Opiskella aihetta 40 op joustavasti?

Opinnot

Opintoihin voi hakea seuraavan kerran loppuvuodesta 2019.

XR-kehittäjän koulutus on osa Highway to Code –opintokokonaisuutta. XR-kehittäjän koulutuksessa opit ymmärtämään XR-maailmaan liittyvät kokonaisuudet, kykenet tuottamaan 3D-malleja ja virtuaalimaailmoja, opit ohjelmoimaan sekä tuottamaan interaktioita luomaasi virtuaalimaailmaan.

Opintokokonaisuus toteutetaan yhdessä Centria, Turun, Kajaanin, Vaasan ja Oulun ammattikorkeakoulujen kanssa. Kukin ammattikorkeakoulu tarjoaa opintoja yhteiseen tarjontaan, joita koulutukseen osallistuvat voivat hyödyntää sovitusti. Koulutuksen toteutukseen on saatu Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta. Kurssien toteutuskieli on pääasiallisesti englanti. 

Lisätietoa ilmoittautumislinkin kautta.

Hinta

Maksuton opintokokonaisuus.

Kenelle

XR-kehittäjän koulutus sopii erityisesti 
• sinulle, jonka työtehtäviin kuuluu (tai tulee jatkossa kuulumaan) VR-, AR- ja MR-ympäristöihin kuuluva sisällöntuotanto ja interaktio
• työttömälle työnhakijalle, joka haluaa työllistyä IT-alalle
- Sivutoimisuus opiskelijana (alle 5op/kuukausi)
- Päätoimisuus opiskelijana (Julkisen työvoima ja yrityspalvelulain (tai kotoutumislain) mukainen omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella)
• alan vaihtajalle, joka haluaa siirtyä IT-alalle
• sinulle, joka haluat tulevaisuuden osaamista!

Koulutuksen kesto ja laajuus määrittyvät suoritettavien opintojaksojen perusteella. Opiskelun pää- tai sivutoimisuus, omaehtoinen opiskelu tai lyhytkestoisuus ratkaistaan TE-toimistossa.
Lue lisää työttömyysetuudella opiskelusta:
Sivutoiminen opiskelu työttömyysetuudella 
Lyhytkestoinen opiskelu työttömyysetuudella 
Työttömyysetuudella tuettu omaehtoinen opiskelu 

Lisätietoja

Kiviaho Niko

Kiviaho Niko

Lehtori, Senior Lecturer
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358503865681
Näytä lisää
Tutkinnot:
MSc