Avoimessa AMK:ssa on opiskellut vuosien mittaan tuhansia opiskelijoita. Tutustu alla oleviin tarinoihin, mihin avoimen polku on johtanut.

Jimi Eskola, avoin amk, tradenomi AMK-polkuopinnot

"Kyllä täällä JAMKissa sellainen opiskelijayhteishenki on. Ei minulla oikeastaan ollut mitään pelkoja sen suhteen, kuinka vaikeita nämä opinnot on, koska avoin on juuri siitä hyvä, että siinä pystyy tavallaan katsomaan millaista se on ja kiinnostaako se itseä, ja onko se sellaista mitä haluaa opiskella ja tehdä tulevaisuudessa."

Lue lisää

Sami Juutilainen, avoin amk, Hankintaosaaja 30 op

"Kun sellainen isompi opiskelu on ollut poissa kuvioista, niin sen moodin asettaminen itselle oli ehkä jopa jännittävää! Itsensä haastaminen ja kehittäminen on merkityksellistä - ja esimiesasemassa kun toimin, niin koen myöskin, että kun kykenen itseäni kehittämään, niin kehitystä tapahtuu myös oman tiimin sisällä. "

Lue lisää

Mira Vikström, avoin amk, terveyden edistämisen YAMK-polkuopinnot

"Alkuun tarvitsi ehkä sellainen pienen avun, että sai sen opiskelumoodin päälle. Ensimmäisen vuoden opiskelin avoimessa ja suoritin vaadittavat 30 opintopistettä, että pääsin tutkintolinjalle. Rauhallisen ensimmäisen vuoden jälkeen, niin ei sitä voinut lopettaa siihen."

Lue lisää

Mikko Salmio ja Jani Tuppurainen, liiketalous

"Kannattaa opiskella, vaikka just näin niinkuin mekin, avoimen kautta pisteitä kerryttäen. Inspiraatio voi siinä herätä ja kiinnostuu opiskelemaan enemmän."

Lue lisää

Opiskelijatarina: Petri Koskisuo, avoin amk, tekniikan ala

"Sitä olen ihmetellyt, miten en ole aikaisemmin tullut tehneeksi enemmän opintoja. Ja sitä, kuinka innostunut olen!"

Lue lisää
Inka Åkerlund

Inka Åkerlund, rakennustekniikan opiskelija

"Arkeeni kuuluu tällä hetkellä kouluhommia ja koriksen peluuta. Opiskelen JAMKissa rakennustekniikkaa nyt toista vuotta. Aloitin opinnot avoimen polkuopinnoissa, nyt olen tutkinto-opiskelijana. Urheilu JBA:n riveissä onnistuu mainiosti opintojen ohella."

Lue lisää
Kuva Ainosta ja Sannasta

Aino Kinnunen ja Sanna Kiviaho, Äänekosken lukio

"Jos lukio-opinnot eivät tunnu liian raskailta, kannattaa ottaa lisäksi korkeakouluopintoja etenkin, jos aihe on vielä itseä kiinnostava. Opinnoissa saa hyvin kartoitettua omaa tulevaisuutta, mitä haluaa opiskella jatkossa."

Lue lisää