Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme (TKI) kehittää koulutuksellisia ratkaisuja, joiden avulla tulevaisuuden haasteista voidaan löytää uusia mahdollisuuksia opetushenkilöstölle, koulutusjärjestelmille sekä työelämälle. 

 

AOKK tutkii

Ammatillisen opettajakorkeakoulun toiminta perustuu tutkimusperustaiseen kehittämiseen, ammattipedagogiikkaan ja koulutukseen. Teemme soveltavaa tutkimusta kuudella painopistealueella:

  • Kehittyvät oppimisen ympäristöt
  • Opettajuus ja ohjaajuus
  • Moninaisuus oppimisessa ja ohjauksessa
  • Pedagoginen johtaminen
  • Opinto- ja uraohjaus
  • Älykäs oppiminen

Lisätietoja: Sirpa Laitinen-Väänänen, johtava tutkija, 040 865 8496, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

TKI-toimintamme

Hanketoiminnassamme ennakoimme kansallisesti ja kansainvälisesti alueiden ja työelämän kehityksestä nousevia muutosvaatimuksia. Kehitämme tulevaisuuden osaamista edistäviä ja pedagogisesti perusteltuja uusia oppimisympäristöjä sekä koulutuksellisia menettelytapoja. Tavoitteenamme on edistää ammatillisen koulutuksen tavoitettavuutta, laatua ja vaikuttavuutta.

Jaamme ja vahvistamme asiantuntemustamme tiiviissä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten kumppaniemme kanssa. Olemme kokenut toimija Suomessa, ja kansainvälisiä hankkeita olemme toteuttaneet eri puolilla maailmaa 1990-luvulta asti. Viime aikoina olemme kasvattaneet rooliamme koulutusviennin parissa useissa eri maissa. 

Projektejamme

 

Ota yhteyttä

Torvinen Hannele

Torvinen Hannele

Päällikkö TKI, Head of Department R&D
AOKK T&K, Research, Development & Innovations (RDI)
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405323047
Laitinen-Väänänen Sirpa

Laitinen-Väänänen Sirpa

Johtava tutkija, Principal Researcher
AOKK T&K, Research, Development & Innovations (RDI)
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358408658496
Näytä lisää

Tutustu opekorkeaamme

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Koulutamme osaavia opetusalan ammattilaisia ja tuemme kumppaneidemme kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla.

Tutustu toimintaan etusivullamme!