jamk.fi

Ajankohtaista koulutuksessa

17.5.2017

Sairaanhoitajat ovat määränneet lääkkeitä jo viiden vuoden ajan

Lääkkeitä määräävät sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt kokoontuvat päivittämään osaamistaan perjantaina 19.5. klo 9.30–16.00 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Valjakka-auditorioon, Rajakatu 35. Koulutuspäivään osallistuu lähes 100 sairaanhoitajaa, joka on kolmannes kaikista oikeuden omaavista.

8.5.2017

Tietojenkäsittelyn opiskeljoiden Ticorporate 4 luo pelejä ja hyötysovelluksia. Tule ja testaa 11.5!

Tervetuloa tutustumaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Ticorporate 4-yrityssimulaation tuotoksiin ja alan tuoreisiin kykyihin to 11.5. Rajakadun pääkampukselle. Esittelyt pidetään auditorio Tulikarissa klo 8-12, ja klo 13-15 on mahdollista testata pelejä ja sovelluksia pääkampuksen ruokalassa.

Näytä lisää
8000
opiskelijaa

JAMKissa opiskelee yli 8000 tutkinto-opiskelijaa, yli 60 eri maasta. Vuosittain meiltä valmistuu yli 1500 opiskelijaa kahdeksan eri alan ammattilaiseksi. 

Tutustu koulutusaloihimme

Meillä voit opiskella kahdeksalla eri alalla. Lue lisää eri alojen tarjoamista koulutusmahdollisuuksista ja toiminnasta:

JAMKista valmistuu vuosittain yli 1500 opiskelijaa kahdeksalta eri alalta. Jopa 80% on töissä valmistumisensa jälkeen.

Eri koulutusaloilla on koulutuksen lisäksi tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä palveluliiketoimintaa. Kaikki nämä nivoutuvat kokonaisuudeksi, jossa opiskelijat pääsevät tekemään projekteja ja toimimaan yritysten kanssa yhteistyössä. 

Toimintaa neljällä kampuksella ja verkossa

Toimimme neljällä eri kampuksella. Jokaiselta kampukselta löytyy kattava palveluvalikoima mm. kirjasto ja ravintolat. Lisätietoa kampuksista löydät kampusten omilta sivuilta, joihin pääset klikkaamalla oheisia kampusten kuvia.

Olemme kehittäneet viime vuosina oppimisympäristöjä yhä joustavimmiksi. Uuden oppimisen tiloja on joka kampuksella. Tilat muovautuvat käyttäjälähtöisesti ja tekevät opiskelusta entistä mukavampaa! Lisäksi tiloistamme löytyy erilaisia laboratorioita.

Osan opiskelijoistamme kohtaamme vain verkossa. Silloin kohtaamispaikka voi olla esim. sähköinen oppimisympäristö Optima tai verkkokokousympäristö ConntectPro.

 

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

Lähetä kysymys hakijapalveluihin