jamk.fi

Ajankohtaista koulutuksessa

19.1.2017

Haku ammatilliseen opettajakorkeakouluun jatkuu 26.1. asti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa aikuisopiskelijat pätevöityvät opetusalalle ja hankkivat ohjaustaitoja työelämään. Ammatillisen opettajan, erityisopettajan ja opinto-ohjaajan opintoihin voi hakea vielä 26.1. asti. Hakuinfoa on mahdollista seurata verkon välityksellä ma 23.1.

17.1.2017

Yhä useampi valitsee englanniksi opiskelun: ”Haastavaa, mutta erittäin opettavaista ja palkitsevaa.”

International Logistics-tutkinto-ohjelma valmistaa insinöörejä kansainvälisiin logistiikkatehtäviin. Kuopiolaistaustainen Sampsa Paakkinen (26) suoritti lukion ja armeijan jälkeen varastonhoitajan logistiikan perustutkinnon Jyväskylässä ja halusi muutaman vuoden työskenneltyään jatkaa opintoja. Opiskelu englanniksi tuntui alusta asti luontevalta vaihtoehdolta.

11.1.2017

Aikuiskoulutuksen suosio jatkuu:liki 200 kokoontuu Uralla eteenpäin-iltaan 17.1.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella järjestetään Uralla eteenpäin-aikuiskoulutusilta ti 17.1. klo 15–19.Iltaan on ilmoittautunut liki 200 aiheesta kiinnostunutta.

Näytä lisää
8000
opiskelijaa

JAMKissa opiskelee yli 8000 tutkinto-opiskelijaa, yli 60 eri maasta. Vuosittain meiltä valmistuu yli 1500 opiskelijaa kahdeksan eri alan ammattilaiseksi. 

Tutustu koulutusaloihimme

Meillä voit opiskella kahdeksalla eri alalla. Lue lisää eri alojen tarjoamista koulutusmahdollisuuksista ja toiminnasta:

JAMKista valmistuu vuosittain yli 1500 opiskelijaa kahdeksalta eri alalta. Jopa 80% on töissä valmistumisensa jälkeen.

Eri koulutusaloilla on koulutuksen lisäksi tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä palveluliiketoimintaa. Kaikki nämä nivoutuvat kokonaisuudeksi, jossa opiskelijat pääsevät tekemään projekteja ja toimimaan yritysten kanssa yhteistyössä. 

Toimintaa neljällä kampuksella ja verkossa

Toimimme neljällä eri kampuksella. Jokaiselta kampukselta löytyy kattava palveluvalikoima mm. kirjasto ja ravintolat. Lisätietoa kampuksista löydät kampusten omilta sivuilta, joihin pääset klikkaamalla oheisia kampusten kuvia.

Olemme kehittäneet viime vuosina oppimisympäristöjä yhä joustavimmiksi. Uuden oppimisen tiloja on joka kampuksella. Tilat muovautuvat käyttäjälähtöisesti ja tekevät opiskelusta entistä mukavampaa! Lisäksi tiloistamme löytyy erilaisia laboratorioita.

Osan opiskelijoistamme kohtaamme vain verkossa. Silloin kohtaamispaikka voi olla esim. sähköinen oppimisympäristö Optima tai verkkokokousympäristö ConntectPro.

 

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

Lähetä kysymys hakijapalveluihin