uutinen 20.5.2020

Anna JAMKille ilme – liity casting-rekisteriimme

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) on uusimassa ilmettään. Uuden ilmeen toteuttamiseen tarvitaan JAMKin opiskelijoiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien apua – konkreettisesti kasvojen muodossa. Liity mukaan ja anna JAMKille ilme!

Anna JAMKille ilme – liity casting-rekisteriimme.png

JAMKin meneillään olevan brändiuudistuksen tavoitteena on selkeyttää JAMKia brändinä sekä yhtenäistää viestintää JAMKista. Uuden brändi-ilmeen rakentamiseksi JAMK kerää nyt vapaaehtoista mallijoukkoa JAMKin käyttöön: tavallisia ihmisiä eri ikäluokista, niin miehiä kuin naisiakin.

– JAMK ei ole vain kampuksia, seiniä ja kattoja, vaan ihmisiä. JAMKin opiskelijat, työntekijät, asiakkaat ja muut sidosryhmät yhdessä ovat se yhteisö, josta JAMK rakentuu. Nämä ihmiset haluamme mukaan JAMKin uudistuvaan ilmeeseen, kertoo JAMKin markkinointipäällikkö Heli Toivola.

JAMKin casting-rekisteriin voi ilmoittautua kuka tahansa täysi-ikäinen täyttämällä lomakkeen 7.6. mennessä osoitteessa: jamk.kysyy.fi.

Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä tarvittaessa ja sovimme kuvauksista. Lomakkeen täyttö ei velvoita mihinkään, emmekä käytä rekisterin yhteystietoja muuhun.

Kuvauksista maksetaan erikseen sovittava palkkio.

Liity mukaan!

Lisätietoja:
Heli Toivola, markkinointipäällikkö
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 040 580 1659
Jyväskylän ammattikorkeakoulu