Kuntoutusinstituutin pääasialliset toimitilat sijaitsevat Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampuksella, jonne rakentuu vuoden 2021 aikana modernilla teknologialla varustettu tutkimus-, kehittämis- ja oppimisympäristö RehaLab.

 

Tutustu käytössämme olevaan teknologiaan!

Käytössämme on kattava valikoima erilaisia kuntoutumista tukevia ja mittaavia laitteistoja ja ohjelmistoja. Alla olevien esimerkkien lisäksi, meillä on monipuolista teknologiaa erilaisten kehon toimintojen, palautumisen ja harjoituskuorman mittaamiseen sekä suorituksen ja osallistumisen havainnointiin, joiden kautta voidaan arvioida ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja keinoja sen tukemiseksi.

  

Laitteisto- ja ohjelmisto valikoimamme kehittyy edelleen, pysy kuulolla!

 

Nems (Chattanooga wireless) -langaton lihasstimulaattori, joka mahdollistaa harjoituksenaikaisen lihasstimulaation liikkeessä. Laitteella voidaan antaa useita eri elektroterapian muotoja, joka mahdollistaa hyötykäytön niin erilaissa kiputiloissa, lihasta aktivoidessa ja vahvistaessa, kuin esimerkiksi inkontinenssivaivoissa.

Shockwave -paineaaltohoitolaite, jonka tarkoituksena on kuntouttaa pitkittyneitä nivelside-,lihas- ja jännealueiden kiputiloja vahvistamalla kudosten aineenvaihduntaa, sekä aktivoimalla elimistön kudosten paranemisprosessia. Paineaalloista on tutkitusti hyötyä esimerkiksi tenniskyynärpään ja plantaarifaskiitin kuntoutuksessa.

MicroFET2, uudenaikainen käsikäyttöinen dynamometri, jolla pystyy helposti ja luotettavasti mittaamaan ja arvioimaan lihasvoimatasoja. Dynamometri toimii kätevästi esimerkiksi urheilijoiden lihasvoimatasojen kehittymisen arvioinnin tukena.

 

RALLA 2.0 - DIGITAALINEN ALUSTA LAPSEN TAITOJEN HAVAINNOINTIIN JA ANALYSOINTIIN

"RALLA 2.0 -sovellus on lapsen taitojen havainnointiin ja analysointiin tarkoitettu digitaalinen työskentelyalusta."

Lue lisää

KIOSK TRAINER -24/7 KUNTOUTUSPISTE

"Kiosk Trainer -kuntoutuspiste mahdollistaa virtuaaliohjauksen 24/7"

Lue lisää

REHABWALL -PELILLINEN KUNTOUTUSSOVELLUS

"RehabWall -kuntoutussovellus tuo pelillisyyttä motoristen ja prosessitaitojen sekä kognitiivisten ja sensoristen valmiuksen ja toimintakyvyn edistämiseen"

Lue lisää

TE3 MOBILITY TRAINING STICK -ÄLYKEPPI

"TE3 -älykepin digitaalista teknologiaa käytetään kehon eri liikkeiden laajuuksien mittaamiseen ja arviointiin"

Lue lisää

PODOSMART -ÄLYPOHJALLISET

"PODOSmart -älypohjallisten avulla analysoidaan ja diagnosoidaan kävelyä teknologiaa hyödyntäen."

Lue lisää

MOTOTILES -LIIKUNTALAATAT

"Mototiles -liikuntalaattoja käytetään mm. perusmotoristen taitojen, tasapainon ja askelluksen harjoittamiseen"

Lue lisää