Kuntoutusinstituutin yhtenä tärkeänä tavoitteena on kehittää yritysyhteistyötä ja hankkia monipuolisia yhteistyökumppaneita koulutuksen, TKI-toiminnan sekä palveluliiketoiminnan alueilla.

Autamme opiskelijoitamme ja henkilöstöämme kumppanuuksien ja yhteistyön luomisessa mm. yritysten ja julkisten organisaatioiden kanssa. Mikäli sinulla on uusi liikeidea tai tarvitset apua jo olemassa olevan yrityksen tai yrittäjyysosaamisen kehittämiseen, otathan yhteyttä niin rakennetaan juuri sinulle sopiva polku meidän tai yhteistyökumppaneidemme palveluista.

Yhteistyötä eri tavoilla ja tasoilla

Yhteistyötä ja kumppanuuksia voidaan rakentaa ja kehittää eri tavoilla ja tasoilla, joista esimerkkejä alla.

OPETUS: Opetussisältöjen kehittäminen ja toteutus, opiskelijoiden liikkuvuus, täydennyskoulutus, elinikäinen oppiminen, työpaikalla tapahtuva oppiminen ja opinnollistaminen.

TUTKIMUS: Yhteiset TKI-projektit, henkilökunnan liikkuvuus, konsultointi ja sopimustutkimus.

OSAAMISEN SIIRTÄMINEN: Tutkimuksen kaupallistaminen, henkilökunnan yrittäjyys, opiskelijoiden yrittäjyys ja aluekehittäminen.

HALLINTO: Strateginen vaikuttaminen, tilojen, laitteiden ja henkilökunnan yhteiskäyttö ja varainkeruu ja yritysten sponsorointi.

 
 
 

Asiantuntijamme

Kuntoutusinstituutin Kumppanuus, yrittäjyys ja innovaatiot -tiimissä työskentelee useita monialaisen kuntoutuksen asiantuntijoita. Tiiminvetäjänä toimii Pasi Teräväinen.

Kristiina Juntunen, lehtori

Mari Kantanen, lehtori

Vesa Kuhanen, lehtori

Anu Pelkonen, lehtori

Suvi Salminen, lehtori

Asta Suomi, asiantuntija

Anja Tanttu, lehtori

Pasi Teräväinen, asiantuntija ja tiiminvetäjä