Kuntoutusinstituutissa työskentelee yli 50 asiantuntijaa. Asiantuntijoidemme ydinosaamista on koulutus- ja kehittämisosaaminen, kansainvälinen yhteistyö sekä tutkimus.

Painopisteitämme ovat aktiivinen elämäntapa ja liikunnallinen kuntoutus, asiakas- ja palveluohjaus ja kuntoutumisen prosessit sekä kuntoutuksen digitalisaatio, kuntoutusteknologia ja ympäristöt. Lisäksi työskentelemme työhyvinvoinnin ja työkykykuntoutuksen, sosiaalisen kuntoutuksen sekä koti- ja etäkuntoutuksen alueilla.

Tutustu asiantuntijoihimme

Julkaisemme tässä osiossa kuukausittain esittelyitä asiantuntijoistamme.

Miia Riihimäki, lehtori, Kuntoutusinstituutti

"Erityisosaamiseni on luonto-, elämys- ja seikkailutoiminnan hyödyntämisessä osana kasvatus- ja kuntoutustyötä."

Lue lisää

Katriina Hyvönen, vanhempi tutkija, Kuntoutusinstituutti

"Minulla on laajaa osaamista hyvinvoinnin edistämisestä työelämässä sekä kuntoutuksesta tutkimushankkeisiin ja kuntoutuspsykoterapiaan liittyvän kokemukseni myötä. "

Lue lisää

Pasi Teräväinen, liiketoiminnan asiantuntija, Kuntoutusinstituutti

"Valmentajana ja sparraajana tärkein ominaisuuteni on ihmisten kohtaamisen taito"

Lue lisää

Anu Pelkonen, lehtori, Kuntoutusinstituutti

"Minulla on monipuolista ja monialaista kokemusta sosiaali- ja terveysalan erilaisista tehtävistä mm. päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluesimiehenä, valmentajayrittäjänä ja projektipäällikkönä."

Lue lisää

Kari-Pekka Murtonen, asiantuntija, Kuntoutusinstituutti

"Erityisvahvuuteni on ihmislähtöisten terveys- ja kuntoutuspalvelujen globaali kehittäminen, jonka keskiössä ovat erilaiset sosiaaliset innovaatiot ja digitalisaation hyödyntäminen. Maailma on tullut tutuksi vuosien varrella ja olen työskennellyt noin 20 eri maassa sekä asunut pitkään Itäisessä Afrikassa ja Aasiassa."

Lue lisää

Aila Pikkarainen, lehtori, Kuntoutusinstituutti

"Olen työskennellyt useissa alueellisissa, valtakunnallisissa ja kansainvälisissä projekteissa ja minulla on vahvaa osaamista mm. kotikuntoutuksesta."

Lue lisää