18.2.2021

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Kuntoutussäätiö jatkavat strategista yhteistyötä

Jyväkylän ammattikorkeakoulun ja Kuntoutussäätiön strateginen yhteistyö jatkuu. Sopimuksen ytimessä ovat tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta, asiantuntijavaihto sekä koulutukset.

Jyväkylän ammattikorkeakoulun ja Kuntoutussäätiön strateginen yhteistyö jatkuu. Osapuolet päivittivät sopimuksensa 2.2.2021. Sopimuksen ytimessä ovat tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta, asiantuntijavaihto sekä koulutukset.

Osapuolet sitoutuvat tekemään yhteistyötä myös kuntoutusalan vuosittaisessa kärkitapahtumassa Kuntoutuspäivillä 2021-2022.

Jyväskylän ammattikorkeakouluun vuoden 2021 alusta perustettu Kuntoutusinstituutti tähtää vahvaksi alueelliseksi, kansalliseksi ja kansainväliseksi toimijaksi. Kuntoutussäätiö ja Kuntoutusinstituutti tekevät yhteistyötä ja ottavat käyttöön myös uusia toimintamuotoja. Vuonna 2021 tällaisia ovat erityisesti kansainväliseen toimintaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamisviestintään liittyvät asiat.

Lisätietoja:

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Mirja Immonen, johtaja, Kuntoutusinstituutti, p. 040 5478 949  Kuntoutussäätiö, Soile Kuitunen, toimitusjohtaja, p. 044 7813 117

Jaa

Takaisin