14.1.2022

Uusi YAMK-koulutusohjelma: Digital Rehabilitation - Hae 19.1. mennessä!

JAMK:n kuntoutusinstituutissa alkaa syksyllä 2022 uusi digitaalisen kuntoutuksen YAMK-koulutusohjelma.

17.11.2021

Kuntoutusinstituutin avoimissa ovissa kurkistettiin kuntoutuksen tulevaisuuteen

Järjestimme tiistaina 16.11. Kuntoutusinstituutin avoimet ovet JAMKilaisille sekä muutamille sopimuskumppaneillemme. Iltapäivän aikana esiteltiin kattavasti Kuntoutusinstituutin toimintaa ja keskusteltiin kuntoutuksen tulevaisuudesta.

15.11.2021

Kuntoutusinstituutin avoimet ovet 7.4.2022 klo 13-16

Tervetuloa nautiskelemaan kuppi kuumaa ja tutustumaan TKI-toimintaamme, uuteen tutkimus-, kehittämis- ja oppimisympäristö RehaLabiimme sekä keskustelemaan yhteistyön mahdollisuuksista.

1.10.2021

Katariina Korniloffille liikunnallisen ja digitaalisen kuntoutuksen dosentin arvo

Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunta on myöntänyt Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutissa vanhempana tutkijana toimivalle Katariina Korniloffille liikunnallisen ja digitaalisen kuntoutuksen dosentin arvon. Myönnetty dosentuuri on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

1.10.2021

Osaamista kuntoutukseen Koulutussymposium 16.11.2021 (verkkotapahtuma)

Koulutussymposiumissa käydään vuoropuhelua ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen välisestä koulutusyhteistyöstä ja -jatkumoista Kuntoutus -osaamisen uudistamiseksi. ​

Fysioterapeutti ohjaa urheilijaa
30.9.2021

JAMKin ja KIHUn yhteistyö tukee suomalaista huippu-urheilua

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU ovat sopineet yhteistyön tiivistämisestä. Yhteistyö vahvistaa suomalaisen huippu-urheilun harjoittelun, valmennuksen ja kuntoutuksen kehittymistä mm. Jyväskylästä valmistuvien fysioterapeuttien lisääntyvän ja monipuolistuvan osaamisen myötä.

Näytä lisää